Radio Simplu

Cum își exprimă fiecare zodie dragostea

Toată lumea este diferită și una dintre căile prin care vedem aceste diferențe se manifestă în semnele noastre zodiacale.

Iată cum zodiile au acțiuni diferite atunci când își exprimă dragostea:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este primul și cel mai curajos dintre semnele de pe această listă. Ei tind să fie lipsiți de umor, dar nu vă faceți griji, sunt foarte distractivi.

Când flirtează folosesc sarcasmul și te face să te simți prost. Dar nu-l lua prea personal. Cu un Berbec, acestea sunt semne bune.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul tinde să fie foarte sinceri cu sentimentele lor, nu pur și simplu spunând că te plac, ci și de ce.

Ei tind să găsească lucruri specifice despre tine pe care le adoră. Poate că nu te complimentează foarte des, dar nu-ți face griji. Încă mai te iubesc.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemini sunt uneori încăpățânați, dar totuși distractivi pentru cei din jur. Chiar dacă ei nu vă pot găsi interesant romantic, ei nu se împotrivesc unui mic prieten sau prietenos flirtează.

De multe ori vor spune că te plac. Lor nu le pasă prea mult de o prietenie serioasă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este cel mai romantic semn zodiacal. Vorbesc despre romantismul vechi. Îi place să trimită flori și cadouri și să scrie declarații de dragoste.

Ei sunt cei care îți amintesc ziua de naștere, ziua de naștere a părinților tăi, chiar și ziua de naștere a iguanei de companie. Sunt cam nebunatici.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt oameni foarte îndrăzneți, pasionați și dominanți.

Ei au tendința să devină puțin posesivi, deci dacă prietenia ta este platonică, poate ar fi necesar să stabilești periodic limite.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt oameni meticuloși. Ei au tendința de a deveni puțin mai posesivi cu persoana iubită.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpionii sunt ca focul în aproape orice fel. Ei îți spun exact ce gândesc și se simt și se bucură de conversații profunde, filosofice cu oamenii cărora le pasă cel mai mult.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) Sagetatorii sunt prietenoși și afectuoși. Ei vor sta aproape de tine, te vor îmbrățișa, te vor atinge, chiar îți vor da un umăr pe care să te sprijini. Ei doresc cu adevărat să le simtă prezența celor pe care îi iubesc cel mai mult.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Capricornii sunt răbdători și uneori timizi. Ei nu se deschid oamenilor la fel de ușor cum ar face un Pesti, de exemplu. Când ei te plac, o vor exprima într-un mod logic. Ei vor arăta aprecierea pentru ideile și sfaturile tale și de cele mai multe ori nu vor asculta ceea ce are de spus altcineva. Va trebui să te uiți mai atent pentru a vedea formele lor de iubire.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Vărsătorul este cel mai neconvențional al semnelor zodiacale. E greu de anticipat care sunt gândurile sau acțiunile. Cu cât ei te plac mai mult, cu atât mai nebuni sunt în preajma ta. Ei se exprima adesea cu daruri, cum ar fi călătorii aleatorii pe drumuri ciudate.

Pesti (19 februarie – 20 martie) Peștii sunt fără îndoială unul dintre semnele cele mai sensibile și mai romantice și nu o ascund bine. Peștii sunt romantici și tind să scrie poezii pentru iubitele lor și să înrămeze poze foto cu ei. Peștii își dăruiesc și inima pentru persona iubită.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: