Radio Simplu

Cu ce îl cucerești definitiv, în funcție de zodia ta

tunci când vine vorba despre atragerea unui partener, fiecare zodie are modul său propriu de a face acest lucru.

Berbec

În dragoste, ca și în muncă, tinzi să fii șeful, iar șeful nu a arătat niciodată atât de stilat neînfricat.

Adevărata calitate a nativului Berbec atunci când vine vorba să atragă pe cineva este faptul că uneori îți scoți la iveală partea sensibilă și vulnerabilă, iar partenerul va fi încântat să observe că mai lași din lucruri și că ai încredere să îl lași să îți vadă această parte.

Taur

Patronată de Venus, zodia Taur știe cum să se bucure de începutul fragil al unei relații și cum să maturizeze relația.

Senzualitatea este punctul forte și înțelegi pe deplin puterea unei atingeri. De asemenea, nimeni nu se bucură mai mult de calitatea unui lucru, fie că este vorba despre așternuturi, de perne ori de lenjerie. Oferă-i partenerului tău ocazia de a se exprima liber și astfel relația va evolua.

Gemeni

Puterea minții este punctul tău forte și este musai să arăți acest lucru îcă de la prima întâlnire.

Cu toate acestea, dacă vrei să atragi pe cineva, atunci trebuie să construiești o conexiune emoțională, mai presus de cea intelectuală. Bucurați-vă de tăcere așa cum vă bucurați de pălăvrăgeală.

Rac
Tinzi să creezi un cocon în care să te simți în siguranță. Cuibul pe care îl construiești este cel pe care vrei să îl împarți cu partenerul tău.

Odată ce ai terminat cu construirea lui, atunci poți lăsa pe cineva să intre în el și să te ajute să formați o relație puternică, atunci o familie.

Pentru tine, să îți exprimi sentimentele este punctul tău forte. Gesturile ca ținutul de mână, îmbrățișările și cadourile mici te fac să fii extrem de atractiv pentur ceilalți.

Leu
Ești condus de Soare și precum Soarele, și tu tinzi să vrei să fii în centrul atenției.

Devii, în schimb, loial și generos cu partenerul tău și îi arăți afecțiunea ca nimeni altcineva. Aceste gesturi mărețe vor fi apreciate de către partener.

Fecioară

După ce găsești pe cineva care îți împărtășește valorile și dorințele, devii partenerul perfect. Tinzi să apreciezi gesturi care pentru mulți par învechite, însă ție îți fac plăcere.

Balanță
Pentru că nu concepi viața fără căsătorie, tinzi să faci toate lucrurile astfel încât partenerul să se simtă special în fiecare zi și să formați o familie împlinită.

Lecția pe care o ai de învățat este să îți aloci mai mult timp

Scorpion
Pentru tine, în dragoste, este totul sau nimic. Iubești cu înflăcărare și chiar și atunci când greșești, șarmul tău îl face pe partener să te ierte.

Așa că trebuie să îți alegi un partener care să aibă mintea deschisă și să îți acorde întreaga atenție.

Săgetător

Ești un spirit liver, așa că și partenerul tău trebuie să fie la fel ca tine. Alege pe cineva căruia să îi placă aventurile și lucrurile noi.

Capricorn
Ești un semn căruia îi plac lucrurile elegante și căruia îi plac planurile pe termen lung. Îi admiri pe cei care au ambiție și care îți respectă deciziile.

Vărsător

În cazul tău, o prietenie frumoasă s-ar putea transforma într-o poveste de dragoste. Partenerul îți va admira independența și nu va vedea acest lucru ca pe o amenințare.

Pești

Ești cunoscut pentru sensibilitatea de care dai dovadă și pentru abilitatea de a iubi fără baiere și reguli.

Fiind ceva mai puțin materialist, partenerul său ar putea simți o conexiune mult mai mare și o conexiune mai puternică.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment