Radio Simplu

Cele mai potrivite poziții pentru fiecare semn zodiacal

În afară de compatibilitatea amoroasă între semnele zodiacale, este important ca partenerii să se înțeleagă și într-un cadru mai intim. Iată care sunt cele mai potrivite poziții pentru fiecare semn zodiacal în parte:

1. Berbecul

Berbecilor le place să stea deasupra și adoră să dețină controlul. Așadar poziția cowboy întoarsă este una pe care o adoră și de care se bucură oricând.

2. Taur

Taurii sunt adepții relaxării, a conjuncturilor comfortabile și vor să depună cât mai puțin efort. De aceea poziția misionarului este favorita lor.

3. Gemeni

Gemenii adoră tachinarea și de aceea le va place o poziție kinky care implică foarte puțin control, dacă înțelegi ce zi. Gemenilor le place tot ceea ce implică legatul mâinilor, jucăriile, cătușele pufoase etc. Îi va stimula din punct de vedere mental și se vor simți în largul lor.

4. Rac

Racilor le place să se simtă aproape de partener, la modul în care sunt lipicioși la propriu. Au niște zone ale pieptului foarte sensibile și de aceea poziția îmbrățișați este minunată pentru ei.

5. Leu

Leii adoră să fie vedetele așa că așteaptă-te de la ei să le placă să stea cât mai mult deasupra. Mai ales femeile.

6. Fecioara

Fecioarele se bucură să ofere pe atât de mult cât se bucură să primească. Așadar le place să ofere plăcere partenerului lor și să primească ceva în același timp.

7. Balanța

Chiar dacă balanțele sunt romantice și nu foarte sălbatice, uneori acest lucru îi incită. Cea mai potrivită poziție pentru ei este aceea a misionarului cu genunchii ridicați. Îi oferă partenerului aces la toate zonele care oferă plăcere.

8. Scorpion

Cel mai neobișnuit semn zodiacal, nu există nimic pe care scorpionul să nu îl poată face, așadar pregătește-te, pentru că nevoile lor sunt mari și trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor.

9. Săgetător

Încă un semn cu un spate foarte sensibil, săgetătorii sunt foarte aventuroși și le place să încerce lucruri noi. Lucrurile care se vor întâmpla în spatele lor sunt mereu o opțiune și le va place foarte mult.

10. Capricorn

Capricornii pot părea conservatori la exterior dar sunt niște ciudați în dormitor. Așa că așteaptă-te să le placă poziții dintre cele mai bizare și diferite.

11. Vărsător

Excentric, spontan și sălbatic, vărsătorul nu este foarte pasional în pat, dar este amuzant și imprevizibil. De aceea adoră să facă asta stând în picioare și nu clasicele poziții.

12. Pește

Peștii simt nevoia să se simtă cât mai apropiați de partenerul lor și de aceea adoră pozițiile care implică proximitate maximă. Sunt romantici în același timp și te poți pierde în brațele lor.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: