Radio Simplu

Cele mai neplăcute trăsături pe care le ai și tu în funcție de zodie

Soarta este un jucător puternic în ceea ce privește stabilirea viitorului nostru și când vine vorba despre semnele zodiacale, ele sunt considerate a fi unele dintre cele mai importante aspecte în determinarea personalității și caracterului unei persoane.

 

Fiecare zodie în parte poate surprinde anumite trăsături de caracter, fie ele unele pozitive sau negative. Dacă și tu te-ai întrebat sau vrei să verifici dacă bănuielile tale sunt adevărate, doar citește lista de mai jos și află dacă într-adevăr cel mai mare defect al tău este menționat.

 

1. Berbec – nerăbdător

Să te gândești cu multă atenție și să depui mult timp în asta nu este punctul tău forte. Ești mereu pregătit să zgudui lumea cu caracterul tău spontan pe care unii l-ar putea considera imatur și impulsiv.

 

2. Taur – materialist

Se știe foarte bine că din cauza faptului că taurii sunt materialiști și pun foarte mult preț de posesiunile lumești, ei sunt în stare să renunțe la relația lor dacă au de ales între aceste două considerente.

 

3. Gemeni – leneș

Gemenii sunt mereu apți să concureze și chiar să ia premiul întâi când vine vorba despre lenevie. Mereu amâni lucrurile din programul tău, chiar dacă sunt importante sau nu, doar pentru a mai putea lenevi puțin.

 

4. Cancer – dependent de partener

Un rac mereu va enerva oamenii din cercul lui de prieteni și apropiați deoarece are tendința de a se atașa și chiar a fi dependent de persoanele din jurul lui, asta făcând de multe ori ca ele să se îndepărteze automat.

 

5. Leu – infatuat

Un leu se iubește atât de mult pe sine încât nici dragostea dintre Romeo și Julieta nu are vreo șansă în fața acestei povești „unice” de dragoste. Prins în bula lui, un leu poate să își petreacă viața fericit lăudându-se pe sine.

 

6. Fecioară – caracter foarte critic

Nefiind niciodată mulțumite de lucrurile din jurul lor, fecioarele pot judeca foarte mult și pot critica până în punctul de a-i răni pe cei din jurul lor. Se nas perfecționiste și fac tot posibilul ca lucrurile să meargă conform dorințelor lor.

 

7. Balanță – indecis

Da, balanțele sunt atât de indecise încât ar putea să moară de foame neștiind ce să aleagă dintre un burger și o pizza. Asta sau aceea? Da sau nu? Este greu să fii în preajma unei balanțe deoarece ea este mereu nehotărâtă.

 

8. Scorpion – răzbunător

Dacă ai călcat pe coadă un scorpion, poți să fii sigur că deja el își pregătește planul de răzbunare. Având o natură foarte pasională, un scorpion ajunge să planifice unul dintre cele mai malefice planuri de răzbunare.

 

9. Săgetător – lipsa de tact

Fii pregătit să te confrunți cu indiferent ce are un săgetător în minte deoarece el nu se va abține din a spune ceea ce crede. Uneori, se pare că el nu are niciun filtru între creier și gură și parcă spune totul fără să gândească prea mult.

 

10. Capricorn – prea muncitor

Practic, capricornii sunt căsătoriți cu munca lor și ei au impresia că se află în paradis atunci când sunt îngropați în numeroase responsabilități și sarcini pe care le primesc mai mereu la locul de muncă.

 

11. Vărsător – prea contemplativ

De multe ori se spune că trebuie să gândești înainte să spui ceva, dar vărsătorii gândesc mult prea mult chiar și înainte să respire. Ei nu au o relație foarte bună cu somnul și se lasă mereu pierduți în gândurile lor.

 

12. Pești – prea visător

Deseori amestecând fantezia cu realitatea, acest semn solar este foarte predispus la a se retrage în propria lui lume atunci când se confruntă cu o posibilă situație în care ar putea să fie dezamăgit sau chiar rănit.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: