Radio Simplu

Cele mai mari minciuni pe care bărbații le spun iubitelor lor

Un studiu recent șocant a dovedit faptul că bărbații mint în medie de 6 ori pe zi. Cercetătorii în domeniul limbajului corporal spun că cei mai mulți oameni nu pot să citească semnalele atunci când o persoană îi minte.

Ei cred că dacă cineva le ascunde adevărul, atunci automat și persoana care minte își va ascunde fața și va refuza să îi privească în ochi.

De faptul, acest lucru este total greșit și diametral opus. Mincinoșii, în general, fac tot ce le stă în putință pentru a-și convinge interlocutorul că spun adevărul, stând și uitându-se insistent pentru a-ți vedea reacțiile.

Există numeroase motive pentru care iubitul tău ar putea să te mintă, fie el nu își dorește să te rănească spunându-ți adevărul, fie vrea să evite drama, fie vrea să te impresioneze sau crede că nu îl vei aprecia dacă va fi sincer.

Dar care sunt minciunile principale pe care ți le va spune constant?

Ceea ce îți vom spune sunt vești ca proaste și dacă l-ai auzit spunându-ți de multe ori unele din frazele de mai jos, atunci cel mai probabil el ascunde ceva față de tine și de relația voastră.

1. Are încredere în tine 100% atunci când ieși doar cu fetele în club

Iubitul tău nu se va simți deloc confortabil cu această idee. Nu putem nega faptul că egoul unui bărbat este un lucru fragil și că nu se poate împăca cu ideea ca tu să petreci fără el. El va spune că are încredere în tine sau îți va ura o distracție plăcută alături de fete, însă acestea sunt doar minciuni.

El știe deja că probabil există alți bărbați care se vor da la tine chiar dacă le vei spune că ai deja un iubit și asta pur și simplu îl înnebunește.

2. A fost prea ocupat să îți dea mesaj

Acum nu mă înțelege greșit, un bărbat chiar poate fi ocupat să îți de mesaj la un moment dat, dar dacă a trecut o perioadă de câteva ore, ba chiar zile, atunci tu clar nu ești în mintea lui.

Un alt motiv pentru care el este posibil să nu îți fi dat mesaj poate reprezenta faptul că își dorește să răcească lucrurile dintre voi, nu este interesat sau pur și simplu a uitat să răspundă.

3. Te-a ascultat tot timpul

Uite cum stau lucrurile, dacă ai impresia că el nu te-a ascultat cât timp tu ai vorbit, atunci clar el nu a făcut-o.

Bărbații tind să asculte mai puțin atunci când relația este de lungă durată decât atunci când ea este la început, ei încercând să fie mai atenți.

Vei observa de asemenea că el va uita lucruri importante pe care i le-ai spus sau evenimente semnificative din viața voastră.

4. Ea este doar o prietenă

Fiecare bărbat are o cunoștință care este „doar o prietenă”, așa cum spune el, dar nimic nu învinge intuiția feminină.

Poate că ai observat că el a apreciat câteva statusuri ale unei anume fete pe rețelele de socializare sau poate că iese cu o colegă de muncă în oraș în afara orelor pe care le petrece la serviciu și chiar își dau mesaje unul celuilalt; așa că nu este o surpriză faptul că ești curioasă să știi ce se întâmplă mai exact.

5. Nu este gelos pe fostele tale relații

Bărbații vor mereu să pară a fi masculul alfa din viața ta, așa că atunci când vine vorba despre fostul tău, acesta este un subiect destul de complicat pentru el. Cu toate acestea, el nu îți va spune niciodată că este gelos în secret și va face orice îi stă în putință pentru a ascunde asta.

Dacă încă mai vorbești cu vreun fost de-al tău sau te întâlnești cu el pentru la un suc, el probabil va fierbe de nervi pe dinăuntru.

6. Crede că arăți minunat dimineața

Ești cumva și tu una dintre acele fete care se trezește mult mai devreme decât iubitul ei doar pentru a avea timp să se machieze?

Poate el îți spune că arăți bine dimineața, însă aceasta este o minciună cel mai probabil. Ei încearcă doar să ne facă să ne simțim bine pentru a evita vreo posibilă ceartă la auzul unor vorbe precum „Arăți mult mai bine cu machiaj decât atunci când te trezești dimineața.”

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment