Radio Simplu

Cele mai intime secrete ale zodiilor! Ai curaj să citești?

Perfecta și analitica Fecioară pare să aibă totul sub control la exterior, dar cel mai mare secret al său este că întâmpină mari dificultăți în a-și ține sub control viața. Ei pare întotdeauna că poartă povara lumii pe umerii lor – bineînțeles, vorbim de Raci.

Scorpionul este profund îngrozit de a se apropia de oameni. Încrederea este prea riscantă, e ca un joc de noroc.

Dar cum rămâne cu invincibilitatea Berbecului? De ce anume se teme el cel mai mult?

Ce poate străpunge inima unui Leu și ce distruge sufletul Gemenilor?

Vei fi impresionat să descoperi care sunt cele mai intime secrete ale zodiilor! Citește pe propria ta răspundere!

Vărsător: Nu simte emoțiile așa cum crede el că ar trebui să le simtă. El intră în relații și nu simte nimic pentru o vreme, iar din acest motiv, crede că ceva nu este în regulă cu el și se urăște pentru asta.

Pești: Nu are de fapt nici o idee despre ce vrea să facă în viața de zi cu zi, așa că visează pentru a se simți mai bine. Este pierdut și confuz, dar se comportă ca și când ar avea totul sub control, căci urăște să ceară ajutor.

Berbec: Nu poate suporta certurile și nici ideea de a pierde oameni. El se preface fericit și lasă oamenii să plece, dar în realitate, regretă că s-au certat și își dorește ca acei oameni să vină înapoi. Ei urăsc să piardă oameni, iar asta îi afectează foarte mult.

Taur: Îi este de fapt teamă că nimeni din jur nu-l vrea și că este ușor de uitat pentru oamenii care înseamnă cel mai mult pentru el. Se înreabă în mod constant dacă înseamnă ceva pentru oricine.

Gemeni: Încearcă atât de greu să se potrivească și să fie prieteni cu toată lumea, astfel încât se schimbă pe ei înșiși. Ei s-ar schimba oricând mai degrabă decât să fie singuri, pentru că a fi singuri este ceva extrem de înfricoșător pentru ei.

Rac: Încearcă să pară fericit tot timpul. Crede că dacă lasă pe cineva să vadă că este supărat, îl va dezamăgi pe acel cineva. Are nevoie să asigure pe toată lumea din jur că nu trebuie să-și facă griji pentru el, indiferent de situație.

Leu: Consideră că nu este demn de a fi iubit și dacă ceva nu merge bine, este din vina lor. El încearcă să pară dur, ca și când nu i-ar păsa, dar în adâncul sufletului, el este probabil cea mai sensibilă persoană pe care o vei întâlni vreodată.

Fecioară: Are mari probleme în a-și controla viața. Ea pare să aibă totul sub control și în ordine. Dar în realitate, are probleme în a se descurca la fiecare jumătate de oră. Este greu pentru ea să rămână pozitivă.

Balanță: Nu poate sta fără un iubit pentru că trebuie să investească timp în ceilalți, astfel încât nu trebuie să se concentreze asupra lor. Urăște să aibă de-a face cu propriile probleme, astfel încât le ascunde și pretinde că totul este în regulă.

Scorpion: Îl sperie gândul de a se apropia de oameni. Îi place ca alții să aibă încredere în el, dar îi este foarte greu să aibă încredere în alții. Se teme că acest lucru va îndepărta pe toată lumea într-o bună zi, dar nu știe cum să rezolve asta.

Săgetător: Vrea doar dragoste și să fie iubit. Atunci când nu este cu cineva, începe să se simtă fără speranță și că nu este suficient de bun pentru oricine.

Capricorn: Investește în ei pentru a ajunge mai sus, astfel încât tinde să nu aibă legături profunde cu oricine. El se teme că va fi singur pentru totdeauna din cauza acestui fapt.

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: