Radio Simplu

Cele 4 zodii norocoase care își vor găsi fericirea anul acesta

Încă din cele mai vechi timpuri au existat cititori în stele, prezicători, astrologi; oamenii au dorit dintotdeauna să dezlege tainele cerului şi să afle cât mai multe despre destinul său.

De aceea au apărut zodiile, 12 la număr, număr considerat magic de vechii astrologi.

Fiecare zodie reprezintă un animal, om sau obiect, pentru că înţelepţi chinezi au considerat că oamenii se identifica întotdeauna cu un element din natură.

Chinezii au fost cei care au pus bazele horoscopului, susţinând că elementul care îl reprezintă pe om îi va influenţa în permanență viaţă, iar toate contactele elementului respectiv cu alte elemente se vor face simţite tot asupra vieţii omului.

Destinul ţine în special cu 4 zodii, care vor reuşi să aibă un an fantastic, aproape miraculos.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea un an foarte agitat, dar asta nu le displace deloc. Cele mai mari şi mai plăcute surprize se vor arată pe plan profesional, însă soarta le surâde şi pe plan personal.

E adevărat, pentru a se bucură de aceste reuşite, Vărsătorii trebuie să depunda eforturi serioase. Însă nimic nu rămâne nerăsplătit!

SĂGETĂTOR

2017 nu va fi un an uşor pentru Săgetători, în sensul că vor avea multe provocări şi multe încercări.

Însă, dacă aleg întotdeauna uşa corectă, vor pătrunde în lumi fantastice. Pe plan profesional, mai ales, vor avea parte de surprize la care nu s-ar fi gândit nici în cel mai frumos vis.

BALANŢă

Dacă anul 2017 ar fi reprezentat că un joc de cărţi, Balanţele ar primi cei mai mulţi aşi! Important este să ştie să îi joace, căci dacă sunt atente la toate detaliile şi deschid bine ochii pentru a vedea oportunităţile, vor avea doar de câştigat. În toamna lui 2017, toate  reflectoarele vor fipe Balanţe.

RAC

Nativii în Rac vor fi mult mai încrezători în forţele proprii şi de la acest aspect porneşte întreagă fericire!

În 2017, Racii vor cunoaşte oameni noi iar dacă sunt singuri, poate chiar sufletul pereche. Este foarte important să îşi asculte inima şi să fie curajoşi, căci astrele îi favorizează.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: