Radio Simplu

Ceai de banane împotriva insomniei

Din nefericire, numeroși oameni se confruntă în prezent cu insomniile, iar somnul neregulat afectează întreaga viață și sănătatea generală. Cele mai frecvente cauze ale insomniei includ stresul, depresia și anxietatea. Cu cât te gândești mai mult la motivele pentru care ești stresat, cu atât vei dormi mai puțin pe timp de noapte. Mai mult, insomnia poate fi, de asemenea, un rezultat al utilizării medicamentelor pentru tensiunii arteriale, a analgezicelor și a antihistaminelor și poate duce la somnolență, anxietate, somn deranjat și călătorii frecvente la baie. Pe de altă parte, pastilele de dormit sunt departe de a fi o soluție bună pentru problemele tale, deoarece nu oferă efecte permanente. Pe de altă parte, acestea pot chiar să agraveze situația și să ducă insomnie. Aceste pastile aparțin grupului de hipnotice sedative, împreună cu benzodiazepine și sunt create pentru a menține somnul. Cu toate acestea, Valium și Xanax, care sunt tipuri de benzodiazepine, sunt utilizate pentru a vindeca anxietatea și pentru a crește somnolența.  Cu toate acestea, defectele lor majore constau în faptul că acestea cauzează dependență. Mai mult, pot provoca diferite efecte adverse, cum ar fi amețeli, slăbiciune, dureri de stomac, parasomniile, constipație, dificultăți de focalizare și amintire, tremurături incontrolabile. De asemenea, acestea decelerează ritmul respirației și pot fi periculoase și chiar letale în cazul bolilor pulmonare, cum ar fi astmul. Cu toate acestea, corpul suferă foarte mult dacă persoana doarme mai puțin de 8 ore pe noapte, deoarece această lipsă de somn provoacă probleme de memorie pe termen lung. Lipsa somnului ridică riscul numeroaselor probleme de sănătate și boli, cum ar fi cancerul, diabetul, obezitatea, și împiedică performanța cognitivă. Cu toate acestea, indiferent de cauza problemelor de somn, trebuiecu siguranță să luați măsuri pentru a trata somnul neregulat.

Vom dezvălui un remediu natural extrem de eficient care va oferi rezultate rapid – ceai de banane! Acest ceai este preparat cu ușurință și are un gust delicios. Se compune din ingrediente naturale, ușor accesibile, pe care le puteți avea deja acasă. Acest ceai va face miracole pentru somnul tău! Bananele, împreună cu coaja lor, sunt bogate în magneziu și potasiu, care sunt îmbunătățite în special atunci când sunt combinate cu potasiu. Magneziul este extrem de benefic în cazul tulburărilor de somn și oferă relaxare.

Preparare

 Acest ceai este simplu de preparat, aveți nevoie de numai 10 minute și ar trebui să îl consumați înainte de a merge la culcare.

Ingrediente:

1 banană organică

Un vas mic de apă

O frunză de scorțișoară

Mod de preparare:

Ar trebui să tai mai întâi capetele bananei, să o decojiți și să o pui într-o oală cu apă clocotită, împreună cu coaja. Lăsă-l să fiarbă timp de 10 minute, apoi trece ceaiul printr-o strecurătoare și toarnă-l într-o cană. Pune puțină scorțișoară și consum-o înainte de a merge la culcare. Nu ar trebui să arunci fructele, deoarece le poți folosi pentru a pregăti un alt desert delicio. Ceaiul de banane este o modalitate extrem de plăcută de a trata problemele legate de dormit, este complet natural, sigur și util.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: