Radio Simplu

Ce plăcere vinovată ai, în funcție de zodie! Știai ce fac Scorpionii pe ascuns?

Plăceri vinovate! Te-ai înroșit complet numai cât te-ai gândit la asta, nu-i așa? E acel lucru pe care iubești să-l faci în secret, dar despre care nu ai vrea să afle toată lumea.

Din nefericire, astăzi, adevărul va ieși la suprafață, pentru că urmează să citești și să afli care sunt plăcerile vinovate ale fiecărei zodii în parte!

Ești pregătită pentru marele moment? Să sperăm că da!

1. Berbec: emisiunile realiste de televiziune

Tu chiar ne-ai luat prin surprindere! Nu ne-am fi așteptat să te uiți la reality show-uri precum Keeping up with Kardashians sau Real Housewives.

Știi că sunt niște prostii, dar nu te poți abține să nu le urmărești. E distractiv, corect?

2. Taur: dormi până târziu

Îți place luxul și ce poate fi mai luxos decât să dormi toată ziua? Plăcerea ta vinovată este să ignori alarma și să rămâi sub așternuturi cât mai mult posibil.

Practic, în fiecare weekend, pentru că nu trebuie să mergi la muncă, iar asta este o plăcere vinovată pentru tine.

3. Gemeni: să dansezi în lenjerie intimă

Tu ești fluturele social al zodiacului, îți place să ieși în oraș și să vorbești mult. Dar adevărata ta plăcere vinovată este să petreci timp singur și să dansezi în lenjerie intimă.

Te simți ca în propriul club de noapte la tine acasă!

4. Rac: să te faci confortabil

Te îmbraci rapid în pijamale și te faci cât mai confortabil posibil atunci când nu vrei să ai de-a face cu nimic altceva. Iei un roman de dragoste pe care nu l-ai terminat niciodată și o cutie de ciocolată, și te îndulcești în micile plăceri ale vieții.

Ți-ar plăcea să-ți petreci ziua înfășurat în cele mai confortabile pături, cu o carte bună pe post de companie. Vinovat? Vinovat!

5. Leu: karaoke

Recunoaște, karaoke este plăcerea ta vinovată secretă, dragă Leu! Când alți oameni te îndeamnă să faci karaoke într-un bar, chiar te simți entuziasmat în interiorul tău.

Îți coordonezi mișcările de dans cu melodia perfectă pe care ai ales-o și te prefaci că te uiți la ecran, dar tu de fapt știi toate cuvintele. Serile de karaoke te fac să fii în centrul atenției, iar tu adori asta.

6. Fecioară: să te uiți la TOATE videoclipurile

Te loghezi pe Facebook pentru a-ți vedea de lucru, dar apoi… sfârșești să pierzi ore în șir vizionând videoclipuri amuzante și uiți de ce te-ai conectat în primul rând.

Te pierzi cu totul prin feed-ul tău. Și îți plac în mod deosebit videoclipurile cu gătit.

7. Balanță: să strângi lucruri

Ești tipul de persoană care are o grămadă de chestii, „doar în cazul în care ai putea avea nevoie de ele”.

Păstrezi absolut toate articolele vestimentare, inclusiv pe cele pe care nu le-ai purtat niciodată sau care nu ți se mai potrivesc. Nu te poți abține. Este plăcerea ta vinovată.

8. Scorpion: baia cu bule

Te relaxează enorm să faci băi în cadă, cu multe bule, săruri minerale, uleiuri esențiale, petale de trandafir și tot tacâmul.

Nu te ferești să aprinzi câteva lumânări și să bei un pahar de vin între timp. A fost o zi grea, meriți asta!

9. Săgetător: fast food noaptea târziu

Știi deja că ești sufletul aventuros al zodiacului, și nu ne-ar surprinde dacă citești asta dintr-o locație exotică, de la capătul lumii. Îți place să încerci lucruri noi și să călătorești în lume, dar când vine vorba de o plăcere vinovată, aceea este de a mânca fast food noaptea târziu. Nimic nu te face mai fericit de atât!

10. Capricorn: să-ți iei o zi doar pentru tine

Muncești din greu, nu-ți place să lenevești și de multe ori te ocupi de proiecte complexe sau lucrezi suplimentar la locul de muncă.

Dar din când în când, chiar ai nevoie de un moment doar pentru tine. Așadar, e timpul să te răsfeți cu propria ta plăcere vinovată, să-ți închizi telefonul și email-urile, și să te bucuri de o zi doar pentru tine.

11. Vărsător: puzzle-uri și escape rooms (camere de evadare)

Îți place să rezolvi problemele, să experimentezi și să găsești soluții la situații dificile. Plăcerile tale vinovate sunt puzzle-urile logice sau distracția în oraș cu prietenii, în acele escape rooms atât de adorate de tine.

12. Pești: urmăririle pe Facebook

Ai grijă cu click-urile, căci s-ar putea să dai like la fotografia din 2013 a celui pe care-l urmărești cu atâta interes pe Facebook, iar asta va fi cam greu de explicat. Este plăcerea ta vinovată și nu te poți opri niciodată din asta.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment