Radio Simplu

Ce coafură ți se potrivește în această toamnă în funcție de zodia ta

Totul se schimbă în toamnă. Vremea devine mai rece, dulapurile noastre se umple cu haine călduroase, așa că de ce ar trebui ca părul să rămână la fel?!

Așadar, dacă te-ai săturat de vechiul tău look și arzi de nerăbdare să îți faci o schimbare, aruncă o privire pe ideile de mai jos, căci sigur vei găsi ceva care să-ți placă!

Uite ce coafuri ți se potrivesc în această toamnă, în funcție de zodia ta:

Berbec – Bob unghiular

Ești o femeie încrezătoare, hotărâtă și pasională. Nici o coafură nu este mai potrivită pentru tine decât bobul gradat, unghiular.

Este una dintre coafurile-tendință în această toamnă, iar dacă te vopsești roșcat, categoric vei întoarce toate privirile.

Taur – Bucle triunghiulare

Să nu crezi că dacă ai părul drept, înseamnă că nu poți obține acest aspect. Pur și simplu aplică niște spumă pe părul tău și voila!

Rezultatul final este un aspect uimitor pentru cineva atât de încrezător și de practic, așa cum este Taurul.

Gemeni – Nuanțe de ciocolată caldă

Gemenii nu se numără printre persoanele care se pot decide ușor. Dar nici nu poate încăpea vreo îndoială că părul brun ciocolatiu nu arată absolut superb!

În plus, poți adăuga niște nuanțe luminoase de blond dovleac sau să-l întuneci cu niște tonuri ciocolatii mai profunde. Nu vei greși indiferent de abordarea pe care alegi să o urmezi.

Rac – Tunsoarea Pixie

Una dintre trăsăturile definitorii ale Racului este imaginația. Așadar, ești o fire foarte creativă și artistică, iar asta înseamnă că o tunsoare Pixie prețioasă va fi o alegere perfectă pentru tine în această toamnă.

Leu – Părul Pumpkin Spice

Dacă ești ca majoritatea Leilor, înseamnă că ești o fire veselă, pasională și războinică, așadar, se cuvine să-ți exprimi focul interior prin vopsirea părului în culori înflăcărate.

Culoarea condimentelor de dovleac ți se va potrivi mai bine decât o oricare alta.

Fecioară – Straturi de lungime medie

Fecioarele sunt cunoscute pentru faptul că sunt analitice, practice și harnice. Dacă sună ca tine, atunci tunsoarea în scări, de lungime medie, este potrivită pentru tine.

O tunsoare în scări de lungime medie este ușor de întreținut, cu straturi care încep de la claviculă. Este o coafură clasică, dar te va face să arăți uimitor în această toamnă.

Balanță – O coafură regală în partea de sus

Un coc elegant sau o împletitură deosebită este alegerea perfectă pentru o fire diplomatică și plină de har, ca tine. Și nu păstra această coafură pentru ocazii speciale, ci poart-o în fiecare zi.

Meriți să te simți frumoasă mereu!

Scorpion – Bucle argintii

Pasiunea și curajul sunt două atribute care te descriu cel mai bine. Dacă ești o iubitoare încăpățânată a anotimpurilor reci, culoarea părului argintiu va fi o alegere ideală pentru tine.

Sau dacă vrei să fii mai sofisticată, fă-te gri! Combină noua culoare de păr cu niște bucle lejere și vei întoarce capetele tuturor de pe stradă.

Săgetător – Bob cu breton

Aceasta este o altă coafură clasică de toamnă. Poate că nu este chiar un bob, căci dimensiunea părului este medie, însă combinată cu un breton, tunsoarea va arăta excelent pentru un amator de distracție și un optimist etern, așa cum este Săgetătorul.

Deci, dacă te regăsești în descriere, știi deja ce schimbare îți vei implementa în această toamnă!

Capricorn – Tunsoarea Shag elegant

Ești o fire foarte responsabilă, disciplinată și un manager grozav. Tunsoarea Shag elegantă, de orice lungime vrei tu, va fi potrivită pentru tine.

Te va face să arăți atât îndrăzneață, cât și cu capul în nori.

Vărsător – Castaniu radiant

Castaniul este o culoare intrinsecă de toamnă. De asemenea, este culoarea perfectă pentru părul Vărsătorului progresiv și original.

Indiferent de felul în care te vei tunde, părul castaniu radiant va arăta întotdeauna bine!

Pești – Bob superior scurt

Te numeri printre zodiile creative, artistice și muzicale, puținele din horoscop de acest fel. Deschiderea perfectă pentru artă ar putea fi chiar părul tău.

Cu un astfel de bob scurt, vei avea mai multe opțiuni la dispoziție: fie să-l vopsești argintiu, dacă te simți aventuroasă, fie să optezi pentru o culoare mai îndrăzneață, cum ar fi lavanda sau rozul.

În orice caz, rezultatul va fi unul elegant!

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: