Radio Simplu

Ce anume îl incită și cum îl seduci în funcție de semnul zodiacal

Fiecare semn zodiacal conduce o anumită zonă a corpului și este asociat cu multe lucruri diferite: culori, cărți de tarot, animale și desigur, horoscopul zilnic. Acest sistem de categorizare ezoterică se numește tabel de corespondență. Vrăjile seducției  pot fi pe cât de simple pe atât de complicate, în funcție de cum alegi tu.

Exident că te va ajuta să știi semnul zodiacal al persoanei pe care o placi, pentru că după poți folosi o serie de unelte pentru a te asigura că rezonezi cu acea persoană.

Fiecare semn zodiacal rulează o anumită parte a corpului și de aceea doar câteva atingeri în acea zonă îi poate da fiori și îi vei acapara atenția . Dacă ai deja o relație intimă cu cineva și vrei doar să dai un stimulent relației tale, va fi ușor să găsești scuze pentru a-l atinge. Nici nu va trebui să îți ascunzi intențiile dacă este deschis să experimenteze lucruri noi.

Evident că nu trebuie să sari peste cineva fără a avea permisunea lui și trebuie să devi puțin mai creativă. Iată ce guvernează fiecare semn  zodiacal și folosește asta ca ghid atunci când vrei să seduci pe cineva:

 1. Berbec

Berbecii guvernează fața și capul. Un hairstylist curajos sau un makeup artist pot înnebuni un berbec. Poate că berbecul tău are chiar o barbă. Jucându-te cu aceasta îi va aduce în extaz.

2. Taur

Taurul guvernează pieptul și gâtul. Taurul tău poate că are nevoie de puțin ajutor cu închiderea unui lănțic sau a cerceilor. Poate îi doare capul și un masaj chiar ar îmbunătăți situația.

3. Gemeni

gemenii guvernează umerii, brațele și mâinile. Este foarte ușor să găsești o scuză pentru a-l atinge. De fapt este posibil ca el să te atingă primul. Un masaj al umerilor îi va afce pe gemeni să se topească la picioarele tale, sau chiar un scuturat de mâini este suficient pentru a porni o coneziune.

4. Rac

Racul guvernează bustul și zona stomacului. Tind să fie defensivi și greu de atins la orice nivel până ce nu te cunosc suficient și nu au încredere în tine.

5. Leu

Leul guvernează inima, pieptul și șira spinării. Îi place ocazional să fie atins, mai ales dacă cineva îl laudă, așa că nu ar trebui să aștepți prea mult pentru șansa ta. Atinge un leu pe spate atunci când vrei să îl prezinți unui prieten, de exemplu. Vor vrea instant ceva mai mult.

6. Fecioara

Fecioarele rulează tractul digestiv și sistemul nervos. Probabil că nu ai cum să îi atingi fix acolo . Îi poți face însă un ceai calmant și sigur vor aprecia.

7. Balanța

Balanța rulează pielea și lombarii. Nu atince o balanță pe posterior doar dacă știi că îi place în mod sigur. De vreme ce acest semn rulează pielea în general, vei avea o grămadă de oportunități pentru a stabili un contact între voi.

8. Scorpion

Scorpionul rulează sistemul reproducător și vona genitală. Din fericire, nu trebuie să atingi neapărat un scorpion pentru a-l seduce. Probabil că ei deja vor să te seducă. Amorul cu un scorpion este o experiență intensă și acolo poți folosi energia magică pe care o deți pentru a duce lucrurile la un alt nivel.

9. Săgetător

Săgetătorul guvernează șoldurile. Poate că poți sta lângă ei, suficient de aproape pentru ca șoldurile tale să îl atingă puțin. Săgetătorul are tendința de a fi și puțin neîndemânatic așa că va avea nevoie de puțin ajutor din partea ta.

10. Capricornul

Capricornul guvernează genunchii și sistemul osos. Nu gâdila genunchii unui capricorn pentru că riști să îl înnebunești. Nu vor aprecia cu siguranță!

11. Vărsător

Vărsătorul guvernează gleznele și  sistemul circulator, locuri destul de greu de atins. Așteaptă-i să își întindă picioarele atunci când obosesc și atinge-le gleznele încet, în mod accidental.

12. Pești

Peștii guvernează picioarele. Câteva atingeri accidentale pe sub masă pot fi foarte bine începutul a ceva mai mult. Evident, un masaj al picioarelor poate fie o idee foarte bună.

 

loading...

Add comment