Radio Simplu

Au văzut-o și s-au speriat. Apoi au descoperit ce frumoasă e, în spatele măștii. Au primit o lecție

În spatele acestei măști urâte se află o femeie foarte frumoasă și puțini bănuiesc asta.

Naomi Grossman este o actriță americană care a acceptat o schimbare radicală a aspectului său de dragul rolului lui Pepper din serialul “American Horror Story”.

Dar în viața de zi cu zi Naomi este o femeie foarte simpatică.

Pepper apare în al doilea sezon al serialului, fiind unul din pacienții spitalului de psihiatrie Briarcliff.

Această femeie are o față aparent copilăroasă și inocentă, dar a fost arestată și internată pentru faptul că l-a înecat pe copilul surorii sale, după care i-a tăiat urechile.

În afară de aceasta Pepper suferă de microcefalie, o boală care se manifestă prin micșorarea semnificativă a craniului și creierului.

În spital Pepper se comportă destul de calm și liniștit. Personajul apare din nou în sezonul 4, unde spectatorii află istoria sa de până la internarea în spital.

Cel mai curios e că personajul Pepper este inspirat din viața reală.

În sec. XX în SUA a trăit un bărbat pe nume Schlitzie, care a devenit popular datorită participărilor sale în spectacole de circ și alte evenimente distractive.

Pentru a juca rolul lui Pepper actrița Naomi Grossman a trebuit să se radă pe cap, iar aplicarea machiajului înainte de filmări dura circa 3 ore.

Dar iată cum arată actrița în viața reală:

In spatele uneia dintre cele mai inspaimantatoare imagini din cinematografie in 2012 se afla un personaj surpriza.

Acest lucru se intampla in American Horror Story: Asylum, un serial de horror de televiziune din Statele Unite ale Americii, unde o actrita frumoasa a fost costumata intr-un personaj de-a dreptul inspaimantator.

Nu este pentru prima data cand machiajul de la Hollywood reuseste sa surprinda, insa acum artistii experti in machiaj parca s-au autodepasit.

Personajul Pepper (din fotografie) este interpretat in acest film de Naomi Grossman, o femeie extrem de frumoasa.

Criticii nu au fost insa prea multumiti de scenariul serialului, laudandu-i insa pe regizori pentru efectele speciale si machiaj.

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment