Radio Simplu

Asta este ceea ce se întâmplă dacă renunți la a mai folosi șampon timp de un an de zile

Cât de multe dintre voi sunteți la curent cu noul trend ce a apărut și presupune eliminarea șamponului din spălarea părului? Acest trend promovează îndepărtarea totală a șamponului și a săpunului când vine vorba despre îngrijirea părului.

 

Într-adevăr, s-a dovedit că persoanele care nu au mai folosit șampon, au un păr mai frumos și mai strălucitor, însă întrebarea ce ne apare tuturor în cap este cea care ne facem să ne întrebăm cum este posibil așa ceva?

 

Femeile adoptă această tehnică pentru a elimina toate chimicalele toxice din șampon care rămân la suprafața și în interiorul părului nostru. Această metodă presupune și oportunitatea pe care i-o oferi părului tău să își creeze propriile lui uleiuri naturale care să protejeze scalpul.

 

Iar atunci când îți speli părul mai rar, el devine și mai hidratat datorită uleiurilor, lăsându-l organic protejat. Vei fi uimită să citești ceea ce spun fetele din jurul lumii despre această tehnică. Există numeroase adepte ale acestui trend și el pare să prindă tot mai multă amploare.

 

– dacă îți speli părul cu șampon sau cu săpun nu vei observa nicio diferență, cel puțin așa spun unele persoane care obișnuiesc să facă asta. De asemenea, o altă adeptă a spus că dacă se spală doar cu apă, părul ei nu mai are niciun miros care să rămână în perne și chiar nicio mâncărime.

 

– o altă utilizatoare de Internet și care a adoptat acest trend a spus că ea nu a mai folosit un săpun de foarte mult timp deoarece consideră că el este foarte toxic și că îi distruge pielea.

 

– există persoane care au un scalp uleios sau care au un scalp ce tinde să transpire foarte mult; dar asta se întâmplă din cauza faptului că ai folosit mereu săpun sau șampon pentru a-ți spăla părul. Într-un final, scalpul tău se va obișnui cu fenomenul „doar apă”.

 

– o altă utilizatoare de Internet a spus că de 10 luni ea nu a mai folosit niciun produs pentru spălarea părului, ci doar apă și bicarbonat de sodiu; de atunci, părul ei este incredibil de sănătos, bogat, curat și fără vreo mâncărime.

 

– o altă persoană a spus că ea folosește și oțet pentru a se spăla pe păr; ea de asemenea a menționat faptul că dacă îți dorești să ai un păr minunat, trebuie să stai departe și de uscătoarele de păr, ondulatoare și plăci pentru îndreptat.

 

– o altă persoană și-a creat propria mixtură într-o rație de 1:1 cu bicarbonat de sodiu și oțet; de asemenea, a adăugat în mixtură și câteva mirodenii pentru a-și face părul să miroasă frumos, lucru pe care l-a și reușit.

 

– masează-ți părul: poți să te obișnuiești fără șampon dacă respecți anumite trucuri. Tot ceea ce trebuie să faci este să stai în duș și să îți treci degetele printre firele de păr, oferindu-i scalpului un masaj ușor. Așa vei scăpa și de mătreață foarte ușor.

 

– o altă utilizatoare a spus că a durat ceva timp, însă părul ei se simte mult mai curat și mai sănătos. Așa că dacă alegi să nu mai folosești niciun șampon sau săpun nu vei face nimic rău, asta doar dacă știi cum să te menții curată.

 

Dacă vei folosi ingrediente naturale, părul tău nu va fi privat de uleiurile lui esențiale și va arăta mult mai sănătos, bogat și strălucitor decât te-ai fi gândit vreodată.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: