Radio Simplu

Alege piatra prețioasă din luna ta de naștere și descoperă ce spune aceasta despre personalitatea ta!

Încă dintotdeauna oamenii au fost atrași de lucrurile strălucitoare, pline de culoare, chiar și pietrele prețioase. Tuturor le place să le poarte, uneori ca un inel, alteori ca un pandativ.

Dar puțini oameni știu că pietrele prețioase ascund mult mai mult decât bogăție materială. Ele dețin puterea secretă a vindecării spirituale și pot dezvălui informații importante despre personalitatea ta!

 

Potrivit mitologiei indiene, se consideră că pietrele prețioase au numeroase puteri magice care pot rezolva multe probleme din viața cuiva și le pot îmbogăți situația.

Există pietre specifice pentru luna în care te-ai născut, care ascund diverse secrete despre tine. Descoperă-le în cele ce urmează!

Ianuare – Garnet

Celor născuți în ianuarie le corespunde piatra prețioasă numită Garnet.

Ea te va salva de coșmaruri teribile și mușcături de șarpe. Această piatră acționează ca o lumină care-ți oferă îndrumare în întuneric.

Când porți această piatră, simți schimbările care au loc în interiorul tău, deoarece ea îți poate îmbunătăți imaginea de sine și nivelul de energie.

Februarie – Ametist

 

Această piatră de naștere este legată de dragoste, liniște, regalitate și sobrietate. Dacă porți această piatră, vei fi protejat de întuneric.

Martie – Acvamarină

Dacă ești cel care s-a născut în această lună, piatra acvamarină este pentru tine.

Aceasta va ajuta la construirea curajului și îmbunătățirea sănătății. Îți va aduce și fericirea. Această piatră este legată de tinerețe, dragoste și speranță.

Aprilie – Diamante

Ei bine, diamantele sunt cunoscute pentru că sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Ele sunt legate de dragoste și invincibilitate. Purtarea acestei pietre te va ajuta să-ți luminezi viitorul.

Mai – Smarald

Aceste pietre verzi sunt asociate cu sănătatea, vederea îmbunătățită, fidelitatea și fertilitatea.

Iunie – Alexandritul

Dacă ești născut în iunie, atunci aceasta este piatra care îți corespunde. Astfel de pietre vorbesc despre castitate, onestitate și te ajută să-ți rezolvi conflictele într-o relație.

Ele sunt disponibile în culorile alb cremoase, negru, gri și ciocolatiu.

Iulie – Rubin

 

Aceste pietre sunt simbolul păcii și al armoniei. Ele sunt asociate cu forța și noblețea. Purtarea acestei pietre va aduce noroc în viața ta.

August – Peridot

Dacă ești născut în august și vei purta această bijuterie, vei învinge depresia și toate felurile de energie negativă din jurul tău.

Septembrie – Safir

Aceste pietre vorbesc despre loialitate, demnitate, pace, puritate și înțelepciune. Ele vin în diferite culori; culoarea albastră este cea mai comună printre ele.

Octombrie – Turmalina roz

Dacă porți această piatră, ea te va proteja de rău. Aceste pietre asociate cu speranța, creativitatea și inocența.

Noiembrie – Topaz

Aceste pietre îți vor da mai multă putere și te vor elibera de stresul mental. Dacă îți place să călătorești, asigură-te că porți această piatră, deoarece ea oferă protecție călătorilor.

Decembrie – Zircon

Dacă te-ai născut în Decembrie, atunci Zirconul este piatra ta. Aceasta te va ajuta să duci o viață mai bună. Ea contribuie și la vindecarea durerilor de cap, precum și a altor boli.

 

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment