Radio Simplu

Află cum poate lungimea degetelor de la picioare să determine dacă vei fi bogat și fericit!

Degetele tale de la picioare sunt mai mici sau mai mari? Care este cel mai lung deget de la picior și care este cel mai mic? Sunt picioarele tale înguste sau late? Toate aceste caracterisitici pot spune multe despre personalitatea ta, sau chiar anticipa ce se va întâmpla în viitorul tău.

Degetul mare
Uită-te la degetul mare. Este mult mai mare decât celelalte? Dacă da, înseamnă că ești foarte inteligent și creativ, și poți identifica întotdeauna moduri creative de a rezolva problemele tale.

Poți gândi din mai multe perspective și ești plin de idei. Cât despre latura negativă a personalității tale, poate fi dificil să rămâi concentrat și adesea abandonezi proiectele la jumătatea drumului.

Pe de altă parte, dacă degetul mare este mai mic decât toate celelalte, poți jongla de minune cu mai multe sarcini. Este foarte ușor pentru tine să-i determini pe oameni să fie de acord cu opiniile tale. Ești un negociator bun și îți termini toate sarcinile în mod eficient.

Al doilea deget

Al doilea deget este legat de calitățile tale de lider. Cu cât mai lung este, cu atât te pricepi la a conduce oamenii.

Asta înseamnă că ești energic și plin de resurse, și întotdeauna susții ceea ce crezi. Arăți mereu inițiativă și o dorință puternică de a face ceea ce crezi că este bine, lucru care poate fi o calitate sau un defect în același timp.

Dacă al doilea deget de la picior este mai scurt, nu e un indicator al faptului că nu te poți apăra, ci mai degrabă că ești mai gânditor și nu te grăbești în a lua decizii sau a face lucruri. Întotdeauna te gândești la absolut tot și aștepți ocazia potrivită pentru a face ceea ce trebuie să faci.

Al treilea deget

Dacă acesta este cel mai lung deget de la picior, ești dinamic și plin de resurse la locul de muncă. Obiectivul tău principal este să ajungi la succes în domeniul tău de muncă.

Conform tradiției chineze, acest deget de la picior este legat de energie, unitate și voință. Asta mai poate însemna și că ești un perfecționist care are întotdeauna voința de a urca pe o scară mai mare. Partea ta negativă este că ești predispus la a te focusa prea mult pe munca ta și a uita de latura distractivă a vieții.

Dacă al treilea deget de la picior este mai scurt, ești relaxat și te bucuri de micile plăceri ale vieții. Nimic nu pare să te calce pe nervi și adori să fii rece. Unii oameni ar putea spune că ești leneș și lipsit de inițiativă, dar motto-ul tău este că viața e scurtă, așa că ai face bine să te bucuri de ea cât mai poți.

Al patrulea deget

Dacă al patrulea deget este lung și drept, familia întotdeauna este prima în viața ta. Dacă ai probleme în viața personală sau cu partenerul, viața de familie și viața amoroasă va apărea sub forma unei curburi la al patrulea deget de la picior.

Cea mai mare calitate a ta este abilitatea de a asculta problemele altora și a încerca să le rezolvi, dar problemele familiei tale îți pot afecta puternic fericirea, de asemenea.

Dacă al patrulea deget de la picior este mai mic, trebuie să încerci să te relaxezi un pic și să nu îți mai faci prea multe griji cu privire la problemele tuturor. Problemele din familia ta pot începe să-ți afecteze sănătatea, astfel încât nu trebuie să-ți faci prea multe griji.

Dacă al patrulea deget este mai scurt, nu ești prea concentrat asupra familiei tale sau a vieții amoroase, principala ta preocupare aflându-se în altă parte.

Degetul mic de la picior

Dacă degetul mic este mic, ești o fire copilăroasă și nu faci față cu bine responsabilităților.

La fel ca și copiii, îți pierzi concentrarea cu ușurință și te plictisești repede, astfel încât te afli mereu în căutare de noi distracții. Chiar dacă ești întotdeauna cea mai amuzantă persoană din mulțime, trebuie să crești în cele din urmă și să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta.

Dacă ești în măsură să-ți separi al patrulea deget de cel mic de la picior, ești aventuros, fermecător și impulsiv. Dacă nu o poți face, ești loial, previzibil și îți place rutina.

Bolți în picioare

Arcadele înalte sunt asociate cu persoanele independente și centrate pe sine. Te bucuri de petrecerea timpului liber de unul singur și uneori ești chiar anti-social. Poți fi încăpățânat uneori, dar nu îți este rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie de el.

Pe de altă parte, dacă ai arcade mici, ești sociabil și te bucuri să fii înconjurat de oameni. De asemenea, te bucuri de distracție și îți place să-i faci pe ceilalți să se distreze la fel de mult ca tine.

Picioarele largi

Ești agitat și mereu pe drumuri. Trebuie să te mai întrerupi din când în când și să te relaxezi sau să reflectezi asupra deciziilor tale. Chiar dacă ești cel mai fericit, atunci când ceva te îngrijorează, trebuie să te mai și relaxezi.

Picioarele lungi și înguste

Îi faci mereu pe ceilalți să șatepte și să te răsfețe. Te bucuri să-i lași pe alții să facă munca grea pentru tine și îi convingi foarte ușor să facă asta. Ai un puternic simț estetic și ai nevoie să fii înconjurat de frumusețe.

Picioare care cresc gradual în mărime

Dacă degetele de la picioare cresc gradual în mărime, înseamnă că ești sistematic, practic și precis. Ești orientat spre detaliu și nu lași nimic neterminat. Șefii tăi și prietenii tăi te îndrăgesc. Ei știu că pot conta întotdeauna pe tine. Ești foarte atent la detalii.

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment