Radio Simplu

Află ce se întâmplă în corpul tău dacă nu faci dragoste

Mulțumită internetului, astăzi putem afla lucruri pe care nu le-am fi aflat până acum.

 

Mulți experți spun că lipsa relațiilor intime timp de o săptămână aduce consecințe grave. Prin urmare, în acest articol vorbim despre consecințele lipsei de amor.

 

STRES

 

A avea relații intime cu partenerul tău este o modalitate foarte practică și plăcută de a reduce stresul. De aceea, atunci când nu mai intreținem relații sexuale, pierdem acest beneficiu. Conform unui studiu realizat în 2005, a face dragoste cu partenerul tău îmbunătățește constant performanța fizică și cerebrală.

 

PROBLEME CU INIMA

 

Știm cu toții că cei care nu desfășoară nici o activitate fizică, vor avea probleme cardiace. Deoarece relațiile intime necesită activitate fizică, aceasta îmbunătățește sănătatea inimii și circulația noastră.

 

Recent, un grup de oameni de știință a efectuat un studiu cu mai multe cupluri. A fost descoperit faptul că cei care au făcut dragoste cel puțin o dată pe săptămână, au fost predispuși mai puțin la suferința din cauza difuziei erectile. Cei care nu întrețineau relații sexuale, aveau mai multe șanse să sufere din această cauză.

 

STIMĂ DE SINE SCAZUTĂ

 

Conform mai multor studii, la momentul ejaculării, hormoni precum testosteronul, estrogenul și prolactina sunt eliberați, care echilibrează emoțiile noastre.

 

După cum vedem, nu este doar o chestiune de satisfacere a dorinței noastre, ci și de menținere a sănătății. Deci, dacă sunteți căsătoriți sau trăiești cu partenerul, profitați de această ocazie pentru a vă îngriji de sănătate.

 

loading...

Add comment