Radio Simplu

Adevăratul motiv pentru care bărbații preferă femeile mai tinere

Recunoaște, atunci cînd vezi un bărbat mai în vârstă întâlnindu-se cu o donișoară mai tânără, te gândești că probabil acesta trece printr-o criză a vârstei de mijloc. Tânăra domnișoară poate că este atrasă de el – făcându-l să se simtă mai tânăr – și poate că nu îl stresează atât de tare cât o va face o femeie de vârsta lui.

La urma urmei, femeile mai tinere sunt mai amuzante, energice și mai pline de viață. Această energie a tinereții este atrăgătoare pentru un bărbat mai în vârstă care probabil deja se gândește că a îmbătrânit.

Acestea sunt toate motivele stereotipice pe care oamenii tind să le gândească. În timp ce acestea se întâmplă să fie adevărate pentru unii bărbați, atracția este puțin mai complicată de atât.

O femeie tânără satisface una dintre cele mai de bază nevoi ale unui om: conexiunea. Aceasta este o nevoie care se manifestă diferit la femei și bărbați, în diferite etape ale vieții lor. În timp ce își vor crea o carieră, vor dori de asemenea să își întemeieze o familie.

pe de altă parte, bărbații tineri sunt mult mai concentrați pe nevoia de importanță. Au relații și încearcă să aibă o bamilie, dar grija lor primordială este să se descurce în lume. În relațiile dintre persoane tinere, aceste nevoi sunt de cele mai multe ori în conflict.

Femeia dorește mai multă intimitate, în timp ce bărbatul vrea să își clădească un viitor.

Bărbații în vârstă și femeile tinere împărtășesc aceleași nevoi în ceea ce privește conexiunea.

Aceasta este una dintre glumele crude despre întâlniri: bărbații mai tineri sunt concentrați pe carieră în timp ce femile se concentrează pe conexiune. Undeva în jurul vârstei de mijloc, există o schimbare.

La un moment dat, un bărbat în vârstă își va da seama că și-a irosit toată tinerețea în goana după putere și că și-au neglijat familia în acest proces.

Este obosit de cursa de șoareci și acum caută o conexiune mai profundă. În mod simultan, o femeie mai în vârstă este obosită să se pună mereu pe locul doi după copii și soț.

Acesta este un alt motiv pentru care bărbații mai în vârstă vor lângă ei o femeie mai tânără.

O femeie mai tânăr este compatibilă cu el deoarece și aceasta caută conexiunea. Acesta se poate gândi chiar să înceapă o a doua familie cu ea.

 

loading...

Add comment