Radio Simplu

Aceste semne ale limbajului corporal îți vor spune adevărul despre relația ta

Unele relații debutează cu timiditate, rușine și încercări ușoare de apropiere, iar pe parcurs ele continuă să se dezvolte și să înflorească. Pe parcursul timpului, sentimentele partenerilor se pot schimba, chiar dacă aceștia nu își doresc să recunoască.

 

Acesta este unul dintre cele mai neplăcute lucruri într-o relație, îndoiala că partenerul tău poate nu mai are aceleași sentimente pentru tine, deși nu ai nicio dovadă clară pentru asemenea suspiciuni. probabil că ți-ai dori ca tu să ai niște dovezi clare care să îți confirme sau infirme aceste bănuieli.

 

Tocmai de aceea am decis să creăm o listă cu anumite exemple care să îți dovedească faptul că limbajul corporal este foarte important când vine vorba despre determinarea statusului unei relației și sentimentele pe care partenerii le au unul pentru celălalt.

 

1. Totul este bine, vă placeți unul pe celălalt

– observi că partenerul tău păstrează contactul vizual și chiar îl prelungește cu o secundă sau mai mult decât ar trebui în mod obișnuit. După un anumit timp în care această acțiune se repetă, atunci poți fii sigur că partenerul tău încă are sentimente pentru tine și te place.

 

– dacă pe parcursul unei conversații sau în timpul unei plimbări, partenerul tău tinde să își orienteze corpul spre tine, atunci acesta este un semn că el încă este interesat de tine. Chiar și atuncii când își ține picioarele încrucișate, vârful piciorului va fi îndreptat spre tine.

 

– dacă o femeie încă mai are sentimente pentru tine și relația voastră nu este pe cale să se destrame, ea în mod subconștient va încerca să își orienteze corpul către tine,, în timp ce spatele ei va fi drept, astfel făcându-și postura să arate mult mai bine.

 

– bărbații, în același caz vor încerca să arate mai puternici și mai mari; ei își vor îndrepta corpul ținându-și mâinile în șold. Pe parcursul unei conversații, ei se pot sprijini de un perete cu mâna la nivelul umărului tău pentru a pătrunde în spațiul tău personal.

 

– dacă observi că mâinile voastre se ating din ce în ce mai mult în ultima vreme (chiar dacă nu există un motiv anume pentru asta) sau dacă el încearcă să te atingă de fiecare dată când are ocazia, atunci poți fi sigură că dragostea voastră nu a murit.

 

– uneori, ai putea să observi că imediat după ce se spune o glumă, persoana care a menționat-o se uită la tine pentru a-ți vedea reacția; acesta este un semn evident al faptului că acea persoană te place, altfel nu ar mai avea niciun motiv pentru care să facă asta.

 

2. Ceva este în neregulă, trebuie să vorbiți

– mereu încerci să îi spui ceva partenerului tău, dar mereu trebuie să intervină ceva sau pur și simplu anumite lucruri nu îți permit asta: corpul lui este opus față de al tău, nu se uită în ochii tăi și încearcă să păstreze distanța; toate acestea sunt condiții ale problemelor și antipatiei.

 

– atunci când partenerul tău încearcă să evite intimitatea, săruturile lui devin pur și simplu formale; dacă atunci când vrea să doarmă, el se întoarce cu spatele și adoarme în această poziție, atunci clar există anumite probleme în relația voastră.

 

– dacă toate glumele făcute sun primite cu un zâmbet fals și forțat sau dacă toate inițiativele tale sunt întâmpinate cu o lipsă de entuziasm, atunci partenerul tău nu mai este interesat de tine. Nu ar trebui să îți mai pierzi timpul într-o astfel de relație.

 

– ar trebui să fii îngrijorată și dacă partenerul tău nu respectă regulile de bază ale etichetei, precum a-ți Deschide ușile și a te lăsa să intri prima. De asemenea, asta se aplică și la femei în cazul în care ea vorbește foarte mult la telefon și uită complet de existența ta.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: