Radio Simplu

Aceste 6 zodii fac o primă impresie teribilă – crezi că te afli printre ele?

Ești genul de persoană care mereu lasă o primă impresie teribilă? Sau poate că celor din jurul tău le este greu să se obișnuiască cu tine; indiferent de situație, este important ca tu să știi dacă lași o impresie proastă după o primă întâlnire și mai ales cum să remediezi asta.

 

Este mult mai ușor să îți formezi o relație cu cei din jurul tău dacă ei vor avea o părere bună despre tine în urma unei prime întâlniri. Mai mult, este bine să știi încă de la început dacă îți irosești timpul cu cineva sau nu.

 

Deși zodiacul nu poate să îți ofere o caracterizare în detaliu a personalității tale, există anumite trăsături de ansamblu care pot fi identificate cu ajutorul zodiilor. Află și tu dacă ești pe lista zodiilor care lasă o impresie proastă după o primă întâlnire.

 

1. Leu

Ești prea plin de tine și asta face ca oamenii să te considere foarte arogant. Ești foarte încrezător și există puține lucruri care te pot mulțumi deplin, dar nu te poți aștepta ca cei din jur să le cunoască pe toate. Fii mai maleabil și mai deschis și vei lăsa o impresie mai bună.

 

2. Berbec

Fiind berbec, ai un spirit foarte competitiv; mereu vei căuta pe cineva cu care să te afli în competiție și tocmai de aceea este posibil ca toate relațiile tale să pornească pe picior greșit. Este posibil ca tu să fii mult prea agresiv atunci când te întâlnești pentru prima dată cu cineva.

 

3. Săgetător

Ești mult prea drăguț pentru propriul tău bine și de aceea tinzi să lași niște impresii neplăcute. Fiind săgetător, te-ai fi gândit că tocmai pentru că ești drăguț oamenii te vor plăcea, dar ei de multe ori consideră că tu ești fals și de aceea tind să nu te agreeze.

 

4. Pești

Oamenilor din jurul tău le trebuie destul de mult timp pentru a-și da seama de adevărata ta personalitate. Ești emoțional și empatic, dar nu multor persoane le este ușor să devină emoționali cu tine. Trebuie să îți dozezi în mod corect sentimentele și să le afișezi doar în momentele oportune.

 

5. Balanță

Persoana ta socială este explicația pentru faptul că lași mereu impresii proaste. Ca balanță ești aproape prea bună pentru a fi adevărată. Ai foarte mulți prieteni și de aceea cei care te întâlnesc pentru prima dată sunt destul de sceptici cu privire la tine și la autenticitatea ta.

 

Și să nu uităm de caracterul tău extraordinar care îi face pe cei din jur să se simtă oarecum inferiori văzându-te atât de plin de viață.

6. Capricorn

Încetează să mai încerci să îi ajuți pe cei din jurul tău atât de mult. Fiind capricorn, ești genul de persoană care va da sfaturi extrem de importante tuturor celor din preajma ta, mai ales celor pe care îi vezi pentru prima dată în viața ta.

 

Astfel, ei pot considera că tu te crezi un atotștiutor și că ești arogant. Doar menține lucrurile simple și încearcă să fii pe cât de natural poți.

loading...

Add comment