Radio Simplu

Acesta este modul prin care îți poți potrivi perfect încălțămintea cu orice ținută

Având în vedere că există un număr copleșitor de opțiuni diferite în ceea ce privește îmbrăcămintea și încălțămintea, este destul de dificil să decizi care este cea mai bună variantă finală pentru tine. În afară de faptul că în ziua de astăzi poți purta aproape orice fără să fii judecat, tot ar trebui să ții cont de anumite reguli de bază.

 

Aceste reguli de bază când vine vorba despre accesorizare și potrivire a hainelor trebuie să fie cunoscute de toate lumea și mai ales respectate deoarece ele nu sunt atât de dificile și mai ales, au posibilitatea de a te face să t simți confortabil în pielea ta.

 

Mai jos vei putea descoperi un mic ghid despre cum să îți poți potrivi o anumite pereche de încălțăminte cu ținuta pe care ai ales-o într-o anumită zi. Aceste sfaturi chiar funcționează și îți oferă o alură mai sofisticată decât te-ai aștepta.

 

1. Pantaloni albi

Albul este o culoare universală de bază care poate fi asociată cu orice altă culoare. Cu toate acestea, nu ar trebui niciodată să te îmbraci cu o pereche albă de pantalonii și să ai o încălțăminte neagră deoarece toată înfățișarea ta va fi distrusă.

 

2. Pantaloni gri

Poți purta o pereche de pantaloni gri în combinație cu o pereche de încălțăminte de absolut orice culoare. Acest lucru este foarte util atunci când vrei să porți o pereche de pantofi, dar nu știi cu ce să o asortezi; vei fi foarte stilată cu o pereche de pantaloni gri.

 

3. Pantaloni negri

Există o opinie comună conform căreia negrul merge cu orice altă culoare; cu toate acestea, asta nu este adevărat. Așa cum am menționat, nu asocia negrul cu alb în această combinație de piese vestimentare; cel mai bine este să alegi culori aprinse și să renunți la bej și tonurile de maron.

 

4. Pantaloni bej/nude

Atunci când porți o pereche de pantaloni bej sau nude, încearcă să îi asortezi cu o pereche de pantofi de culoare aprinsă sau de culoarea deschisă. Nu purta încălțăminte neagră deoarece se va crea un contrast neplăcut.

 

5. Pantaloni maron deschis

Pantofii negri (și de asemenea gri) vor fi scoși din discuție în acest caz. Dar poți încerca  să experimentezi cu o pereche de pantofi verzi sau burgundia. Nuanța potrivita a acestor culori îți vor face ținuta să iasă foarte mult în evidență.

 

6. Pantaloni maron închis

Această culoare este una dintre cele mai dificil de asortat. Cel mai mare „nu” este cu privire la pantofii gri sau negri, precum și la nuanțele de roșu și mov. O alegere interesantă ar putea fi verde sau albastru închis; toată ținuta ar fi neconvențională și revigorantă.

 

7. Pantaloni albaștri

Orice nuanță de blug albastru, chiar dacă este deschisă, închisă, aprinsă sau bleumarin merge cu absolut orice culoare. Chiar nu există nicio restricție în această privință.

 

8. Pantaloni verzi, de culoarea măslinei sau kaki

În acest caz, singura culoarea care ar putea distruge întreaga ținută este chiar verdele. Și în rest? Ei bine, experimentează cu propriile tale combinații de culori și vei descoperi ce îți place.

 

9. Pantaloni burgundia și nuanțele acesteia

O pereche de pantaloni burgundia se vor potrivi cu numeroase nuanțe de culori, cu excepția movului și maronului închis. Chiar poți încerca să ai o pereche de pantofi verzi sau albaștri pentru a-ți lumina ținuta. Dacă totuși ai un stil clasic, atunci optează pentru nuanțele de gri deoarece nu ai cum să dai greș cu ele.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: