Radio Simplu

Aceasta este cea mai îndrăzneață alegere de ruj pentru tine, în funcție de semnul zodiacal!

Dacă te simți ușor plictisită de felul în care arăți sau ai decis că este timpul pentru o schimbare, ai ajuns la locul potrivit. Nuanțele obișnuite de ruj pe care le folosești în fiecare zi sunt confortabile și e ușor să nu îți dorești să le schimbi.

Dar dacă într-un anumit moment ai simțit că vrei să încerci ceva nou, inspiră-te de la sugestiile de mai jos. Îți garantăm că nu vei regreta!

Uite ce nuanțe de ruj ar trebui să încerci în funcție de zodia ta!

Berbec – Galben

Ești cunoscută pentru faptul că ești încrezătoare și optimistă, deci această alegere excentrică nu va fi prea dificilă pentru tine. Inspiră-te de la Soare și fă o declarație de modă cu un ruj galben!

Taur – Neutru inversat

Ești o fire practică și fiabilă, de aceea, o culoare îndrăzneață nu ți s-ar potrivi cu adevărat. În schimb, optează pentru un contrast. Dacă tenul pielii tale este deschis, alege o nuanță mocha.

Pentru un ten mai întunecat, folosește o culoare mai deschisă, aproape albă.

Gemeni – Neon în două culori

Ce altă modalitate mai bună de a arăta dualitatea Gemenilor decât de a folosi două nuanțe de ruj împreună? Alege culorile tale neon preferate și distrează-te cu acest look.

Contrastul va face ca buzele tale să arate mai tridimensionale.

Rac – Turcoaz

Ești un semn de apă, așa că ai multă afecțiune pentru ocean și locurile cu apă din apropiere. Este natural și normal să porți un ruj de culoare turcoaz pe buze!

Leu – Violet vampiric

Dacă ești Leu, atunci ești creativă și pasională. Dar pentru tine, cel mai important lucru este să fii în centrul atenției.

Asta este ușor de obținut dacă folosești o nuanță închisă de violet de vampir pentru buze. Arată fabulos!

Fecioară – Coral 

Tu ești aproape opusul Leului. Ești foarte timidă și nu dorești ca atenția fiecărui om să se concentreze asupra ta. Dacă te simți totuși îndrăzneață, ai putea opta pentru un ruj coral.

Este mai moderat decât violetul sau albastrul, dar totuși, este o alegere curajoasă.

Balanță – Lila

Ești elegantă, blândă și plină de har, dar foarte socială și distractivă, așadar, cea mai bună opțiune pentru tine ar fi rujul lila.

Acesta te va face să arăți moale și feminină, în plus, este o alegere neașteptată. Dacă te simți mai îndrăzneață, vopsește-ți și părul într-o culoare lila potrivită!

Scorpion – Negru

Dă-te mare sau mergi acasă. Este lait-motiv-ul oamenilor curajoși și încăpățânați, așa cum sunt scorpionii.

Ce altă alegere mai potrivită pentru tine decât cea mai îndrăzneață nuanță din toate: negrul mat. Poți arăta elegant și fără cusur, dacă stilul este adecvat!

Săgetător – Verde de pădure

Adori călătoria și a-ți petrece timpul în aer liber. Dacă vrei un ruj care să se potrivească cu aceste preferințe ale tale, atunci optează pentru o nuanță luminoasă de verde de pădure.

Desigur, o nuanță de verde de pădure mai închisă este la fel de minunată!

Capricorn – Magenta

Scapă de cătușele responsabilității, control, disciplină, și revoltă-te cel puțin pentru o zi, Capricornule! Ieși în evidență cu un ruj magenta, colorat și plin de viață!

Vărsător – Albastru închis

Ești o fire progresivă, originală și independentă. Un ruj în ton albastru închis este alegerea potrivită pentru tine!

Pești – Cherry

Dacă ești Pești, atunci ești o fire plină de compasiune și artistică. Asta înseamnă că trebuie să optezi pentru un ruj roșu. Nuanța cherry este mai îndrăzneață decât roșul obișnuit.

 

 

 

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: