Radio Simplu

9 trucuri utile pentru femeile cu coapse mari! Al 8-lea te salvează la greu!

Femeile care au coapsele mai mari sunt adesea îngrijorate că asta le poate strica aspectul general, însă cu câteva produse de uz comun și trucuri pentru haine, vei reuși să obții un look impresionat, fără a da impresia că ai corpul imperfect pe care crezi că-l ai.

Folosește trucurile de mai jos și garantat nu te vei mai simți inconfortabilă în haine doar pentru că ai coapse mari!

1. Folosește pudra de talc

Pudra de talc îți salvează viața. Aplică pudră de talc pe piele, iar asta o va lăsa mai fină, lucru care te va ajuta să încapi mai ușor în blugii skinny sau orice alte haine strâmte, mulate pe corp.

Dacă știi că transpiri sub sâni, e indicat să adaugi puțină pudră de talc și acolo. Încă o piatră luată de pe inimă!

2. Poartă pantofi decupați

Aceștia îți vor împiedica coapsele să se frece unele de altele. Sunt ușor de purtat, și nici nu te vor înfierbânta pe timpul verii.

3. Aplică pe corp o cremă cu bepanten

Mai întâi, curăță zona cu săpun fără parfum și apă, apoi usucă-te cu un prosop de bumbac. Ulterior, aplică o parte din cremă în zona respectivă.

E mai indicat să aplici crema cu bepanten noaptea, astfel încât ea să pătrundă în piele mai bine.

4. Folosește un balsam de corp împotriva iritațiilor

Dacă știi că ai probleme cu iritațiile, mai ales atunci când coapsele tale se freacă între ele vara, un balsam de corp îți va fi foarte util în acest sens.

Pielea ta va fi mai moale și mai bine hidratată, iar dacă iei un balsam anti-iritații, acestea se vor vindeca și mai bine.

5. Dacă nu ai astfel de produse, poți aplica un deodorant pe coapsele interioare

Poți aplica însă un deodorant numai dacă ai un tip de piele normală, fără iritații, inflamații sau răni. Deodorantul te va ajuta să împiedici transpirația din acele zone.

6. Cumpără blugi care se potrivesc taliei și coapselor tale

Găsirea blugilor care să se potrivească taliei și coapselor este o provocare, însă poți opta pentru cei cu talie înaltă și mai elastici, căci îți vor oferi un aspect cu adevărat măgulitor.

7. Pantaloni scurți din denim, care nu-ți vor roade coapsele

Ești familiarizată cu provocarea de a purta pantaloni scurți care mai mult te împiedică să mergi decât să te ajute să te simți confortabil.

Pantalonii largi sunt o alternativă mai lejeră, e drept, dar cei din denim au o zonă special concepută pentru coapse, astfel încât să se potrivească și pentru dimensiunile mai mari.

8. Repară blugii aplicând un plasture din denim

Blugii care se rup din cauza frecării sunt o povară. Dar înainte de a arunca perechea respectivă, mai bine încearcă să-i repari cu un fel de plasture realizat din denim.

Ai nevoie, așadar, de plasturi din denim, un fier și o foarfecă.

9. Poartă lenjerie modelatoare pentru a împiedica fusta să se ridice

Fustele au tendința de a se ridica pe corp, datorită fricțiunii dintre picioare și fustă, dar o astfel de lenjerie modelatoare te va ajuta să previi acest lucru și să arăți fabulos în tot acest proces.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: