Radio Simplu

9 trend-uri moarte care ar trebui să rămână în trecut

Cu toții am făcut la un moment dat anumite alegeri vestimentare groaznice care probabil că ne bântuie și acum, nu? Asta mai ales în anii adolescenței. Dacă ne-am fi ascultat mamele care ne spuneau că nu suntem îmbrăcate corespunzător, probabilo nu am mai fi trecut prin această rușine.

 

Din fericire, unele trend-uri mor odată cu timpul și rămân într-un trecut mai mult sau mai puțin îndepărtat. Ele sunt atât de groaznice încât trebuie să ne rugăm și să sperăm că ele nu vor mai reveni niciodată în viețile noastre.

 

Probabil că și ție deja ți-au trecut prin minte unele dintre cele mai ciudat trend-uri care au existat în trecut și tocmai de aceea am pregătit o listă cu multe altele pentru a-ți reaminti de ce este mai bine ca moda să nu se reinventeze uneori.

 

1. Părul gigantic al anilor 1980

Acest trend în ceea ce privește părul ne-a făcut să ne simțim ca niște vedete rock, dar cu siguranță ne-a făcut să părem ca niște persoane care s-au ridicat din pat fără să se pieptene în ultimele 6 luni. Sperăm doar ca această modă să nu revină.

 

2. Blugii cu talie joasă

În ziua de astăzi îi judecăm pe bărbații care poartă blugi mulați, însă noi, femeile nu suntem chiar atât de inocente pe cât ne-am dori. Trebuie să recunoaștem că acest tip de blugi este unul dizgrațios mai ales atunci când lenjeria noastră intimă era la vedere.

 

3. Coafurile foarte tapate 

Aceste coafuri pur și simplu arătau precum un stup de albine, însă per total îți făceau capul să arate gigantic, precum cel al unui extraterestru. Din fericire, cele mai multe femei nu mai apelează la o astfel de stilizare, așa că suntem salvați de această priveliște.

 

4. Sutienul glonț

Acest look cu sâni ascuțiți a funcționat o singură dată în istorie și pentru o singură persoană și anume Madonna; noi suntem doar niște muritori care nu ar trebui să încerce să copieze un astfel de look extrem de greu de accesorizat.

 

5. Hainele cu umeri din burete

Cred că am fost martori cu toții la această modă care reușea să fie urmată doar de cele mai stilate persoane, cel puți asta credeam atunci. Ei bine, din fericire asta a trecut și acum nu trebuie să ne mai face de râs din cauza unor pseudo umeri de bărbați.

 

6. Borsetele

În ultima vreme am putut să observ borsetele strecurându-se din nou în moda din ziua de azi, dar din fericire ele nu au avut un succes atât de mare. Să sperăm cu toții că ele nu vor mai apărea niciodată deoarece sunt pur și simplu ridicole.

 

7. Adidașii cu platformă

Pot să înțeleg că toate dintre noi purtam acest tip de încălțăminte în anii 90 deoarece ne doream să fim precum Spice Girls, dar să fim sinceri, cred că fiecare membru al formației regretă acum adoptarea acestui trend; sunt sigur ca Victoria Beckham ar da foc tuturor acestor adidași dacă ar avea ocazia.

 

8. Hainele pentru exerciții fizice realizate din spandex

Și aici nu putem să ne rezumăm doar la spandex, ci și la toate celelalte accesorii care veneau odată cu spandexul și anume protecțiile pentru picioare și metoda ciudată de a purta lenjeria intimă peste colanți precum Superman.

 

9. Fusta ce limita viteza

O fustă ce limita viteza a fost creată pentru femei pentru ca ele să nu meargă prea repede. Ea avea o bandă strânsă în jurul genunchilor pentru a le împiedica mișcările prea rapide în timpul mersului. Da, un astfel de lucru chiar a existat…

loading...

Add comment

%d bloggers like this: