Radio Simplu

9 semne prin care prietena ta ți-a sugerat să faceți amor, dar pe care tu le-ai ratat

Poți crede ceea ce îți vom spune sau nu, dar de foarte multe ori partenera ta face primul pas atunci când vine vorba despre amor deoarece poate este curioasă sau nerăbdătoare, însă de cele mai multe ori, probabil că și tu ai ignorat un astfel de pas sau semnal.

 

Ea poate că ți-a semnalat într-un mod sau altul faptul că îi place de tine și că este interesată, semne pe care cel mai probabil că nu le-ai considerat a fi adevărate sau poate pe care nici măcar nu le-ai observat deoarece ele sunt destul de subtile.

 

Există șansa ca ea să te invitat deja în mod indirect în dormitor, însă tu nu ai fost pe fază și ți-ai ratat ocazia. Dacă ești curios să afli dacă și partenera ta a făcut acest lucru, atunci doar citește lista de mai jos și află dacă a fost cazul!

 

1. Ea nu își aranjează decolteul în fața ta

Femeile poartă rochii provocatoare mai mereu atunci când vor să își impresioneze un posibil partener și nu numai. Poate crezi că ea se îmbracă astfel doar pentru că așa îi place, dar trebuie să știi că așa încearcă să îți atragă atenția.

 

2. Nu o deranjează să vină la tine acasă singură

Probabil ai observat și tu că ea în ultima vreme cel puțin alege să vină singură la tine acasă și nu însoțită de o prietenă sau în momentul în care și tu ești acompaniat de vreun prieten. Asta înseamnă că are încredere în tine și că este pregătită să treacă la pasul următor.

 

3. Prietenii ei sunt și prietenii tăi

Dacă ea este pregătită să îți facă cunoștință cu prietenii ei și chiar ajungeți să vă înțelegeți foarte bine și să petreceți timpul împreună, atunci ea clar își dorește să treacă la nivelul următor în ceea ce privește relația dintre voi doi.

 

4. Ești prietenul ei de la 3 dimineața

Apelurile telefonice ciudate efectuate între orele 1 noaptea și 6 dimineața reușesc să facă parte dintr-o perioadă de timp foarte intimă. Așa că atunci când ea îți trimite mesaje sau te sună în acest interval de timp, atunci clar ea a făcut o mișcare destul de îndrăzneață.

 

5. Ea te stimează

Atunci când o femeie este atrasă și interesată de un anume bărbat, ea începe să îl stimeze și să îl aprecieze foarte mult. Dacă observi că ea te admiră și te tratează cu foarte mult respect, atunci clar ea își dorește să materializați lucrurile între voi.

 

6. Râde la glumele tale proaste

Dacă tu ești conștient de faptul că faci glume mai nesărate sau chiar prietenii tăi îți spun asta, dar ea continuă să râdă la ele și să se amuze, atunci acesta este unul dintre cele mai evidente semne conform cărora ea este foarte atrasă de tine.

 

7. Nu se poate abține să nu flirteze

Dacă ea începe să ofere și alte conotații sau sensuri duble glumelor tale sau pur și simplu exprimării tale, dacă ea flirtează neîncetat cu tine, atunci trebuie să fii chiar orb să nu poți observa aceste semnale mai mult decât evidente.

 

8. Îți povestește de experiențele ei anterioare

Dacă ea începe să îți povestească despre fostele ei experiențe și parteneri, bineînțeles nu criticând aceste aspecte, dacă ea îți povestește despre fanteziile ei ascunse, trebuie să știi că acesta este semnalul cel mai important și evident pe care o femeie ți-l poate trimite.

 

9. Îți face complimente sincere

Dacă observi că ea îți face multe complimente sincere, aproape la fel cum o face și mama ta, atunci clar ea este  cea mai bună parteneră pentru tine! Ea te-a invitat să faci următorul pas, așa că nu trebuie să îl ratezi!

loading...

Add comment

%d bloggers like this: