Radio Simplu

9 moduri prin care să faci o femeie să ajungă pe culmile plăcerii în doar 10 minute

De cele mai multe ori este mult mai ușor și necesită mai puțin timp pentru un bărbat să ajungă pe culmile plăcerii decât femeile. Femeile sunt niște ființe mult mai complexe și ele au nevoie de mai multă atenție și mici trucuri care să le ajute să se destindă.

 

Cu toate aceea, bărbații par să uite aceste aspecte și ei încearcă să depună cât mai puține eforturi în cât mai puțin timp pentru a ajunge în punctul în care ei își doresc. Din această cauza, ei, de multe ori eșuează și totul se termină lamentabil.

 

Ce părere ai dacă ți-am spune că totuși poți să satisfaci o femeie în doar 10 minute fără se depui prea multe eforturi substanțiale? Dacă te-am făcut curios, atunci doar citește lista de mai jos și convinge-te singur cu privire la sfaturile menționate.

 

1. Acordă-i puțin timp

Atunci când este atins, corpul unei femei eliberează oxitocină care este un hormon responsabil pentru senzația de confort, relaxare și dragoste; asta înseamnă că indiferent cât de mult ești atinsă, tu tot îți dorești mai mult. Oferă-i puțin timp și las-o să se bucure de mângâierile tale.

 

2. Fii atent

Fii atentă la ea și la mișcările ei chiar dacă sunteți în dormitor, chiar dacă nu. Încearcă să menții mereu contactul vizual și să o asculți când vorbește, când împărtășește cu tine gândurile ei, trăirile, sentimentele și așa mai departe. Astfel o vei face și pe ea să fie mai interesată de tine.

 

3. Folosește-ți limba

Oralul, atunci când este făcut bine reprezintă o modalitate incredibilă de a apropia partenerii și de a-și oferi satisfacție unul celuilalt. Las-o să ghicească ceea ce urmează să îi faci în continuare și ea nu se va plictisi niciodată, ba mai mult va fi dornică să facă același lucru cu tine.

 

4. Încearcă niște jucării pentru adulți

Da, ai citit bine. Folosește câteva jucării pentru adulți în scopul de a o satisface inițial, astfel atmosfera dintre voi se va încinge imediat. Intimitatea dintre voi se va consolida și toate partidele voastre de amor vor fi mai condimentate decât te-ai fi așteptat vreodată.

 

5. Șoptește-i

Dacă îi vei șopti în ureche o vei face efectiv să simtă că se urcă pe pereți de plăcere, iar pielea ei cu siguranță se va face precum cea de găină. Sărută-i ușor lobul urechii și gâtul și deja o vei face să nu mai reziste nicio secundă în fața acestui preludiu foarte plăcut.

 

6. Arată-i partea ta masculină

Dacă simți că sunteți în toiul preludiului și că ea este excitată la maxim, atunci este timpul să treceți la următorul nivel foarte important. Arată-i masculinitatea ta prin a țintui-o de un perete și prin a o săruta pasional. Ea se va pierde cu siguranță în toată aceasta avalanșă de senzații.

 

7. Fă-i un masaj

Masajul reprezintă unul dintre cele mai bune moduri prin care poți excita pe cineva, chiar dacă este vorba despre un bărbat sau despre o femeie. Când ea spune că este obosită, doar oferă-te să îi faci un masaj pentru a o ajuta să se relaxeze și cu siguranță îți va accepta ajutorul.

 

8.  Îmbrățișeaz-o de la spate

Atunci când vezi că ea își face machiajul sau își aranjează părul, doar du-te pe la spatele ei încet și îmbrățișeaz-o pasional. Senzația neașteptată pe care i-o vei oferi o va face să te aprecieze mult mai mult și să aibă o încredere foarte mare în tine fără ca tu să faci eforturi incredibile.

 

9. Vorbește-i pervers

Dacă îți dorești să te bucuri de toate plăcerile posibile alături de ea, atunci este nevoie să ai grijă la ceea ce îi spui. Dacă îți încetinești ritmul vorbirii și faci pauze mari între cuvinte, în timp ce îi spui exact ceea ce vrei să  îi faci, atunci ea clar va fi foarte impresionată și satisfăcută.

loading...

Add comment