Radio Simplu

9 lucruri involuntare pe care le fac femeile și îi atrag pe bărbați

Există numeroase calități ale femeilor care nu au legătură cu aspectul amoros pe care bărbații le apreciază foarte mult și pe care ei le găsesc atrăgătoare. Știm deja că nu este foarte greu să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, dar trebuie să fii conștientă de aceste calități.

 

Ei pur și simplu sunt înnebuniți când văd femeile că fac aceste lucruri involuntare așa că este necesar ca femeile să își dea seama de aceste atuuri pe care le pot scoate în evidență de fiecare dată când au ocazia.

 

Dacă și tu ești femeie și îți dorești să afli ce poți face pentru a-ți face partenerul să fie și mai atras de tine, tot ceea ce trebuie să faci este să ții cont de aceste abilități pe care le ai și să le pui în aplicare atunci când îți dorești să îți atragi partenerul.

 

1. Atunci când îți aranjezi părul

Bărbații adoră să privească femeile atunci când își fac părul sau chiar și atunci când ele și-l prin într-un coc dezordonat. De multe ori, probabil că și tu ai observat, partenerul tău vine și te sărută pe gât atunci când încerci să îți prinzi părul.

 

2. Atunci când ai un bun simț al umorului și nu te superi repede

Cărei persoane din această lume nu îi place de cineva care are un bun simț al umorului? Un bărbat adoră atunci când o femeie nu se supără repede din cauza unei glume mai puțin sărate și chiar o continuă, totul fiind precum un joc al glumelor între ei doi.

 

3. Modul în care mergi

Modul în care mergi, chiar dacă ești bărbat sau femeie poate spune foarte multe despre tine; de aceea, bărbații de multe ori urmăresc acest mod al tău de a merge pentru a-și putea dea seama de anumite lucruri care te privesc.

 

4. Modul în care îți porți parfumul

Bărbații trebuie să recunoască faptul că ei sunt pur și simplu înnebuniți atunci  când porți acel parfum al tău cu nuanțe subtile. Și până la urmă cui nu îi place să miroasă un parfum bine ales și care să se potrivească cu un anumit context?

 

5. Încrederea în tine

Fără nicio îndoială putem spune că încrederea în propria persoană este cea mai atractivă calitate pe care o femeie poate să o aibă. Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie care are încredere în ea și mai ales atunci când este evident că ea are motive pentru care să fie încrezătoare.

 

6. Modul în care îți pasă de cei din jurul tău

Bărbații sunt foarte atrași de femeile care sunt empatice și au compasiune pentru toți cei din jurul lor, încercând mereu  să îi ajute. Este impresionant să vezi o persoană care este gata să sară în ajutorul familiei sau prietenilor atunci când apare vreo urgență.

 

7. Când vorbești despre ceva care te pasionează

O femeie pasională în ceea ce privește anumite afinități ale ei este una care de obicei face același lucru și în dormitor. El te va asculta vorbind cu pasiune despre ceea ce  îți place și te face fericită, admirându-te și considerându-te o persoană care știe ceea ce vrea de la viață.

 

8. Când gătești pentru el

Asta nu înseamnă că ar trebui să faci asta mereu doar pentru că ești femeie, dar dacă vei găti ocazional, asta  îl va face să te aprecieze și mai mult decât deja o face. De fapt, cuplurile care gătesc împreună au o relație mai armonioasă și mai sănătoasă decât cei care nu o fac.

 

9. Atunci când îl asculți

Poate fi greu de înțeles cum faptul că ești o bună ascultătoare poate face să fii considerată atrăgătoare. În ziua de astăzi oamenii nu mai ascultă pentru a asculta, ci pentru a oferi un răspuns valid și asta bineînțeles pentru a veni rândul lor apoi să vorbească.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: