Radio Simplu

9 locuri nebunești în care ar trebui să faci amor măcar o dată în viață

Amorul reprezintă unul dintre cele mai frumoase lucruri de care se poate bucura o persoană deoarece prin intermediul lui poți reuși să formezi o relație intimă desăvârșită. Chiar dacă ești într-o relație sau chiar dacă nu, știi deja cât de puternică poate fi o astfel de chimie.

 

Se întâmplă de multe ori ca noi să ne lăsăm prinși în rutina zilnică și să uităm să ne bucurăm de lucrurile mici sau de cele care ne sunt puse la îndemână cu atât de mare ușurință. Amorul reprezintă unul dintre cele mai accesibile lucruri pentru noi, așa că ar trebui să profităm de el.

 

Dacă și tu ți-ai lăsat obiceiurile zilnice și monotonia să pătrundă în relația ta sau dacă pur și simplu îți dorești să îți condimentezi viața amoroasă, atunci te afli în locul potrivit. Mai jos vei găsi o listă cu unele dintre cele mai nebunești locuri în care poți face amor.

 

1. În duș

Să faci amor într-o piscină, într-un lac sau pur și simplu într-un loc deschis poate părea nebunesc și incitant, dar asta te poate pune în fața riscului contractării unei boli sau a unei infecții. Cu toate acestea, un loc similar celor menționate și care este destul de sigur este dușul.

 

2. Pe scări

Cine ar fi știut că ai acest loc atât de nebunesc în propria ta casă? Încearcă să te apleci pentru el sprijinindu-te de treptele de mai sus și pentru a vă menține echilibrul. Vei vedea cu proprii tăi ochi cât de incitat va fi el și cât de mult va aprecia o inițiativă atât de aparte.

 

3. Pe plajă

Amorul pe plajă nu numai că este foarte romantic, dar plaja mereu va face o femeie să aibă chef de asta deoarece ea este cea care are nevoie de o anumită atmosferă. Este bine să pui un prosop pe nisip pentru a nu fi deranjant și evită să fii prea aproape de valuri.

 

4. Într-un avion

Nu te speria, nu te sfătuim nimic care te-ar putea pune sub arest. O nouă companie din Las Vegas le oferă cuplurilor șansa de a dansa fără pantaloni în timpul curselor aeriene în timp ce zboară pe o fâșie privată de deasupra orașului. Există chiar și un pat roșu cu perne în formă de inimă.

 

5. În grădină

Să faci amor în grădina ta nu numai că îți oferă posibilitatea de a practica asta în aer liber, dar cu această ocazie nici nu te vei teme că vei fi prins de cineva. În plus, experiența este una incitantă și te va face să te bucuri de toate beneficiile ei.

 

6. Șa un eveniment

Locurile în care se organizează evenimente sunt incredibile, chiar dacă este vorba despre o nuntă, un grătar sau un eveniment sportiv. Este foarte ușor să vă strecurați neobservați, să găsiți o baie sau un dulap la distanță de mulțime și să vă puneți în aplicare fanteziile.

 

7. În mașină

Trageți pe dreapta pe un drum care nu este foarte circulat, lăsați scaunele pe spate și permiteți-le geamurilor să se aburească datorită pasiunii voastre. Probabil acesta este unul dintre cele mai la îndemână locuri și moduri în care doi parteneri pot face amor.

 

8. Acasă la un prieten

Trebuie să recunoști că cel mai incitant loc în care poți face amor este casa unui prieten. De ce? Pentru că voi trebuie să fiți pe cât de silențioși posibil. Chinuindu-vă să o faceți în liniște va face totul să fie mult mai pasional și mai intens pentru voi.

 

9. Pe canapea

Poate că ați trecut deja de această etapă, dar știai că mobila din sufragerie chiar te poate aduce în pragul orgasmului? Dacă îți pui câteva pernuțe sub partea ta lombară este foarte posibil să ajungi la orgasm mult mai ușor.

loading...

Add comment