Radio Simplu

8 trucuri din viața de zi cu zi pe care orice fată le va aprecia

Cu toții iubim să navigăm pe Internet și să descoperim unele dintre cele mai interesante informații și trucuri pentru orice situație din viața noastră. Dar până la urmă, unde sunt trucurile pentru fete? Eu nu prea am descoperit multe dintre acestea și chiar este frustrant dacă stai să te gândești la asta.

 

S-a creat berea pentru femei, pixuri pentru femei și chiar ciocane speciale pentru femei! Putem să avem tot ceea ce ne dormi, doamnelor deoarece ni s-a asigurat tot confortul. Dar când vine vorba despre trucuri, acest areal este cam mic în ceea ce ne privește.

 

De aceea, am decis să creăm o listă cu unele dintre cele mai utile trucuri din viața de zi cu zi, special destinate femeilor. Dacă și tu ești femeie, atunci te afli în locul potrivit căci tot ceea ce trebuie să faci este să îți arunci privirea peste lista de mai jos.

 

1. Folosește o furculiță pentru a-ți face buzele mai voluptoase

Sigur și tu ești la curent cu acest trend de mărire a buzelor și mai ales cu metodele cel mai des folosite precum folosirea unei sticle de plastic pentru a le mări. Ei bine, cea mai eficientă metodă este prin a-ți înțepa ușor buzele cu o furculiță, iar ele se vor mări singure cât ai zice pește.

 

2. Încălzește-ți ondulatorul de gene cu uscătorul de păr

Aerul cald pe care îl elimină uscătorul de păr va face ca ondulatorul tău să își crească temperatura puțin și astfel să acționeze asupra genelor tale precum un ondulator de păr. Trebuie doar să ai grijă să nu încălzești ondulatorul prea tare pentru a-ți frige pleoapele.

 

3. Folosește o sticlă cu roll-on pentru a-ți aplica cremele

Probabil că și tu arunci imediat sticla deodorantului cu roll-on pe care tocmai l-ai cumpărat, dar nu ar trebui să mai faci asta. Umple-o cu crema ta de față preferată și pur și simplu aplic-o prin masarea pielii cu ajutorul sticlei cu roll-on.

 

4. Fă-ți propria mascara din cărbune activ

Poate că și tu ești prinsă în rutina zilnică ce nu îți permite să ai prea mult timp liber sau poate că pur și simplu ai uitat să îți cumperi o nouă mascara. Poți rezolva această problemă cu ajutorul câtorva pastile de cărbune activ și niște gel de aloe vera.

 

5. Nu folosi prea mult machiaj

Probabil că nu vrei să pară că tocmai ți-ai turnat pe față toate produsele de machiaj pe care le deții, așa că încearcă să renunți la cele în exces. Tenul tău va fi afectat dacă vei purta mult machiaj și nu vei avea grijă de el cu ajutorul produselor cosmetice de îngrijire care ți se potrivesc.

 

6. Folosește un uscător de păr pentru a scurge ultima picătură din tuburi

Cred că și tu cunoști acel moment frustrant în care tubul tău de fond de ten sau de cremă este aproape gol, însă o cantitate semnificativă de produs rămâne pe pereții acestuia. Doar folosește un uscător de păr pentru a-l încălzi și produsul va curge imediat.

 

7. Nu folosi un prosop pentru fața ta

Dacă folosești un prosop, fața ta va deveni poroasă și uscată, nu așa precum ți-o dorești și tu. Doar lasă-ți fața să se usuce singură deoarece o parte din apă va intra imediat în piele și o va hidrata complet, iar cealaltă parte pur și simplu se va evapora.

 

8. Usucă-ți pensulele de machiaj vertical

Dacă îți vei ține pensulele de machiaj în poziție verticală le vei ajuta să treacă testul timpului și în plus ele vor arăta ca noi. Apa se va scurge mult mai ușor și toate chimicalele și bacteriile odată cu ea, fără să rămână printre perii acestora.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: