Radio Simplu

8 tipologii de persoane ”toxice” care sigur îți otrăvesc viața

Suntem înconjurați de oameni care fie ne pot inspira să obținem lucruri mărețe, fie ne vor distruge viețile.

Iată o serie de oameni toxici în preajma cărora poți doar să regresezi:

 1. Criticile

Acest fel de oameni folosesc de obicei sarcasmul și remarcile severe însoțite de complimente obișnuite. Va trebui să îi pui la punct și să le răspunzi în aceeași manieră. Nu sunt obișnuiți să audă aceleași comentarii. Când vor vedea că ești puternic, te vor lăsa în pace.

2. Victimele

Nu v-ați mai văzut de ceva timp  și nu mai știi nici un detaliu despre viața actuală a prietenului tău. Acesta nu are niciodată timp să vă întâlniți dar brusc iată-l: cu nici un ban entru a plăti chiria, fără casă și așa mai departe.

Astfel de oameni ar trebui refuzați fără regrete. Se folosesc doar de tine.

3. Pesimistul

Aceste persoane pot creea panică oricând și oriunde pentru nici un motiv concret. Încearcă să eviți aceste perosane, mai ales când lanifici o excursie sau o vacanță. Nu te vor lăsa să te relaxezi deloc.

4. Ipocritul

Sunt mereu drăguți cu tine în față, dar te urăsc atunci când se vor întoarce cu fața. Oamenii nu vor auzi deloc de bine de tine , din gura acestor prieteni. Mereu exagerează și mint.

Vor doar să fie populari și încearcă să facă pe plac oricui . Nu trebuie să ai încredere în ei deoarece te vor trăda oricând va fi în avantajul lor.

5. Egoistul

Oamenii egoiști sunt orbiți de dragostea și atenția ta. Te țin aproape, îți vor promite totul dar nu vor face nimic. Ar trebui să fugi cât mai repede de aceste persoane , se iubesc pe ei și nu pe tine.

6. Umbra

Acești oameni au părăsit de mult timp viața ta. Atunci când te întâlnești cu ei nici măcar nu veți ști despre ce să vorbiți. Cu toate astea, îi vei lăsa în viața ta doar pentru că îți este dor de trecut.

Atunci când relația ta s-a terminat, nu te agăța de ea. Eliberează acea persoană pentru a cunoaște o alta nouă. Nu te înconjura de umbrele trecutului.

7. Flecarul

Atenție! Acestea sunt frazele pe care tind să le folosească; ”Vom merge cu siguranță, la plajă, împreună!”, ”Mai așteaptă un an și ne vom căsători!”, ”Îți promit că vom merge la restaurantul acela nou.” Dacă vezi că perosana iubită îți promite lucruri și niciodată nu se ține de cuvânt , este timpul să îi spui la revedere!

8. Invidioșii

Orice ține de viața lor este cu mult mai rău decât ceea ce se întâmplă în a ta. Te vor invidia chiar și atunci când ai o stare de spirit bună.  Chiar ai nevoie de așa ceva? Comunicarea ar trebui să aducă fericie și bucurie.

loading...

Add comment