Radio Simplu

8 semne conform cărora partenerul tău te înșală

Relațiile din ziua de astăzi, din păcate de cele mai multe ori se rezumă la a fi doar aventuri de o singură noapte sau poate că durează câteva luni. Oamenii din ziua de astăzi nu vor să se mai implice atât de mult în relații și nu depun prea multe sentimente.

 

Poate că și tu ai reușit să ai o relație de lungă durată, însă deodată ai simțit faptul că ceva se întâmplă între tine și partenerul tău, acesta nefiind un lucru pozitiv. Din această cauză ai început să bănuiești că el te înșală, însă nu ai avut cum să dovedești asta.

 

Poate că încă ai aceste suspiciuni, însă nu ai descoperit nimic concret. Cu toate acestea, există anumite semne clare conform cărora partenerul tău îți este infidel. Citește și tu despre ele mai jos și află dacă acesta este cazul și în relația ta.

 

1. Își dorește intimitate deodată

Partenerul tău nu îți mai acordă accesul la telefonul sau la laptop-ul lui. Deodată, el are nevoie de mai multă intimitate și observi că atunci când nu ești în preajma lui el începe să se poarte suspicios și să trimită mesaje.

 

2. Își pune parolă la telefon și alte gadget-uri

Partenerul tău începe să schimbe toate parolele de la dispozitivele lui, parole pe care deja le cunoșteai. El nu îți permite ca tu să afli aceste parole deoarece cel mai probabil el are ceva de ascuns. Acest semn nu ar trebui ignorat niciodată!

 

3. Salvează anumite numere de telefon sub nume ciudate

Dacă partenerul tău îți este infidel sau cel puțin încearcă asta, el nu își va numi noua persoană de interes cu numele ei real, ci va încerca să îi atribuie un alt nume care să nu îți dea de bănuit. Dacă observi că apar tot mai multe numere în telefonul lui, atunci ar trebui să te gândești la această posibilitate.

 

4. Petrece prea mult timp la telefon

Chiar dacă este vorba despre WhatsApp, Facebook, Instagram, Skype sau orice altă rețea de socializare, el își petrece cel mai mult timp pe telefon și nu în compania ta. Probabil că el este mai ocupat să comunice cu o altă persoană decât cu tine.

 

5. Are mai multe prietene decât ai tu

Atunci când observi că el are mai multe prietene decât ai tu în lista de contacte și el îi petrece mai tot timpul în prezența lor, atunci clar el te înșală. Vei observa că el mereu vorbește la telefon sau prin mesaje cu ele, ba chiar poate și cu fosta lui prietenă.

 

6. Mereu se plânge că nu are baterie la telefon

Se întâmplă de multe ori ca el să îți prezinte scuza conform căreia el nu mai are baterie la telefon, dar cel mai probabil el nu își dorește să vorbească în acele momente cu tine deoarece este mai ocupat cu alte preocupări care nu te includ.

 

7. Flirtează cu prietenele tale

Atunci când observi că partenerul tău începe să flirteze cu prietenele tale, atunci ar trebui să îți dai seama din start de intențiile lui de a te înșela, el dorindu-și chiar să încerce ceva cu propriile tale prietene!

 

8. Începe să te mintă deoadată

Ai început să observi că el te minte din ce în ce mai mult, indiferent de situație și chiar dacă poate nu era cazul de o minciună; nu este vorba de protejarea sentimentelor tale, ci el pur și simplu o face pentru a ascunde o posibilă aventură pe care o are cu altcineva.

loading...

Add comment