Radio Simplu

8 semne conform cărora ai început să îți pierzi sentimentele pentru partenerul tău

Ce sentiment poate fi mai plăcut decât cel pe care îl ai atunci când te îndrăgostești? Aceasta este una dintre micile plăceri ale vieții care ne oferă posibilitatea de a face noi conexiuni și de a pătrunde în inima și sufletul altei persoane.

 

Dar te-ai gândit vreodată dacă este posibil să fii alături de o singură persoană pentru toată viața ta, însă această persoană să nu fie cea potrivită pentru tine? Acesta probabil că este unul dintre cele mai groaznice gânduri care îi poate trece prin minte unei persoane.

 

Nu are rost să încerci să reînvii o relație moartă deja și trebuie să îți faci curajul să te retragi dintr-o relație dacă ea numai funcționează. Citește și tu lista de mai jos și află dacă și tu te afli într-o asemenea situație care nu presupune o altă soluție.

 

1. Ai început să consideri alte persoane atractive

Cei mai mulți oameni vor spune că nu au ochi decât pentru partenerii lor și nu spunem că atunci când ești într-o relație această opinie față de alte persoane dispare; dacă totuși vezi orice persoană ca fiind atractivă și flirtezi, atunci cel mai probabil lucrurile nu mai sunt la fel în relația ta.

 

2. Faci mai puțin amor

Știu că poate asta este o surpriză pentru tine, dar oamenii tind să facă amor cu persoanele pe care le plac. Așa că dacă partenerul tău nu ți se mai pare cel mai atractiv, atunci și calitatea și cantitatea de amor vor fi mai reduse decât până acum.

 

3. Ai început să îți tratezi partenerul mai mult ca pe un prieten 

Deși pare o parte importantă a fundației unei relații, prietenia nu este cea care constituie aspectul de bază. Atunci când tu și partenerul tău începeți să faceți toate lucrurile pe care le fac doi prieteni buni, atunci poate ar trebui să vă analizați relația.

 

4. Micile obiceiuri te enervează

Inițial, toate micile obiceiuri ale partenerului tău ți se păreau drăgălașe și de apreciat, însă după un anumit timp, ele au început să devină enervante. Dacă observi că și pe tine te irită aceste aspecte, atunci clar dragostea dintre voi nu mai este ceea ce a fost.

 

5. Conversațiile nu mai vin de la sine

Atunci când chiar iubești pe cineva, conversațiile au loc natural. Dacă observi că între voi comunicarea este aproape inexistentă sau ea este forțată doar pentru a exista, atunci este destul de clar că voi nu aveți atât de multe lucruri în comun despre care să vorbiți.

 

6. Certurile devin din ce în ce mai frecvente

Toate cuplurile trec prin anumite disensiuni și certurile care apar uneori sunt normale chiar și la cele mai bine consolidate cupluri. Dar dacă realizezi că voi ați început să vă certați constant, atunci ar trebui să îți dai seama că lucrurile nu mai sunt ceea ce au fost și că nu mai are rost să continuați.

 

7. Nu mai spui „Te iubesc” la fel de des precum obișnuiai să o faci

Dacă o simți, fără îndoială că o și spui și dacă nu, ei bine, îți dai seama și singur. Dacă ajungi și tu la concluzia că nu mai simiți nevoia să spui această afirmație, atunci acesta este unul dintre cei mai clari indici conform cărora relația voastră nu mai are niciun sens.

 

8. Este dificil să fiți în preajma altor cupluri

Nimănui nu îi place, dar probabil și voi ați fost acel cuplu care se alintă și se sărută neîncetat în public. Sigur nici ție nu îți place să vezi constant astfel de cupluri și îți dai ochii peste cap, dar în același timp ți-ai dori să mai faci asta din când în când.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: