Radio Simplu

8 oameni care au ajuns milionari faimoși peste noapte

În ziua de astăzi este atât de ușor să devii celebru, toate datorită Internetului și rețelelor sociale; unii și-au câștigat faima datorită talentului lor unic, alții datorită aspectului lor unic. Noi am adunat poveștile a câtorva persoane care au experimentat personal efectul de faimei neașteptate.

 

1. Nicky Libert

O studentă din Londra a postat o fotografie a unui tânăr lucrător în construcții pe contul ei de pe rețelele sociale. Îl cunoștea pe tânăr când făcea o plimbare în jurul Amsterdamului. Frumusețea lui Nicky a fost lăudată pe scară largă de utilizatorii de pe Twitter, iar acest lucru i-a adus în cele din urmă un contract cu agenția de modelare Elite.

 

2. Baddie Winkle

Această bunică a cucerit inimile bloggerilor când stră-strănepoata ei i-a postat fotografia pe Instagram. Acum ea are mai mult de 3 milioane de urmăritori și are un stil de viață activ: dansează și dă din fund, își schimbă în mod continuu imaginea și participă la talk-show-uri.

 

3. Emanuele Fasano
Când un tânăr muzician italian întârziat când încerca să prindă un tren, a constatat că nu este altceva de făcut decât să cânte la pianul care stătea în interiorul gării. Din fericire, spectacolul lui Emanuele a fost observat de un producător de muzică și el l-a înregistrat.

Acest videoclip a făcut muzicianul talentat foarte popular pe rețelele sociale, aducându-i în cele din urmă un contract foarte profitabil.

 

4. Nusret Gökçe

Acest bucătar turc a devenit faimos datorită videoclipurilor în care el prepară foarte pasional carnea. Acum, contul lui Instagram are peste 9 milioane de urmăritori, iar vedete de renume mondial, cum ar fi Leonardo DiCaprio, vin să-i vadă performanța specifică.

 

5. Arshad Khan

Acest vânzător de ceai de 18 ani din piața Islamabad a devenit faimos peste noapte când un fotograf a postat o fotografie a băiețelului cu ochi albaștri pe Instagram. Fotografia a adunat imediat mii de like-uri și a atras multă atenție. Acum, Arshad este contractat de o mare agenție de modelling și visează la o carieră în cinematografie.

 

6. Philippe Dumas

După ce s-a pensionat, Philippe a decis să-și posteze fotografiile pe site-ul popular Reddit. El i-a întrebat pe utilizatori dacă era capabil să se alăture industriei modei. Aspectul său neobișnuit a fost apreciat nu numai de utilizatorii rețelei sociale, ci și de agențiile de modelling. Acum are contracte și în cele din urmă și-a îndeplinit visul de a deveni un model.

 

7. Mike Varshavski

Dr. Mike din New Jersey a devenit faimos datorită contului lui Instagram unde a postat fotografii ale activităților sale de zi cu zi. Tânărul a fost numit „cel mai sexy doctor în viață” de revista People. În ciuda ofertelor de a deveni un model, el preferă să fie medic.

Dr. Mike este acum o persoană publică, promovând un stil de viață sănătos și sprijinind organizațiile caritabile.

 

8. Cindy Kimberly

Această fată a devenit faimoasă când Justin Bieber și-a postat fotografia pe feed și a întrebat: „Oh, Doamne cine este ea”. Fanii săi au găsit-o pe fată. S-a dovedit a fi o studentă de 17 ani din Costa Blanca, Spania. În timpul liber, ea a lucrat ca bona cu jumătate de normă.

Acum are contracte cu marile agenții de modelling, precum și fotografii pentru reviste celebre.

loading...

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d bloggers like this: