Radio Simplu

8 oameni care au ajuns milionari faimoși peste noapte

În ziua de astăzi este atât de ușor să devii celebru, toate datorită Internetului și rețelelor sociale; unii și-au câștigat faima datorită talentului lor unic, alții datorită aspectului lor unic. Noi am adunat poveștile a câtorva persoane care au experimentat personal efectul de faimei neașteptate.

 

1. Nicky Libert

O studentă din Londra a postat o fotografie a unui tânăr lucrător în construcții pe contul ei de pe rețelele sociale. Îl cunoștea pe tânăr când făcea o plimbare în jurul Amsterdamului. Frumusețea lui Nicky a fost lăudată pe scară largă de utilizatorii de pe Twitter, iar acest lucru i-a adus în cele din urmă un contract cu agenția de modelare Elite.

 

2. Baddie Winkle

Această bunică a cucerit inimile bloggerilor când stră-strănepoata ei i-a postat fotografia pe Instagram. Acum ea are mai mult de 3 milioane de urmăritori și are un stil de viață activ: dansează și dă din fund, își schimbă în mod continuu imaginea și participă la talk-show-uri.

 

3. Emanuele Fasano
Când un tânăr muzician italian întârziat când încerca să prindă un tren, a constatat că nu este altceva de făcut decât să cânte la pianul care stătea în interiorul gării. Din fericire, spectacolul lui Emanuele a fost observat de un producător de muzică și el l-a înregistrat.

Acest videoclip a făcut muzicianul talentat foarte popular pe rețelele sociale, aducându-i în cele din urmă un contract foarte profitabil.

 

4. Nusret Gökçe

Acest bucătar turc a devenit faimos datorită videoclipurilor în care el prepară foarte pasional carnea. Acum, contul lui Instagram are peste 9 milioane de urmăritori, iar vedete de renume mondial, cum ar fi Leonardo DiCaprio, vin să-i vadă performanța specifică.

 

5. Arshad Khan

Acest vânzător de ceai de 18 ani din piața Islamabad a devenit faimos peste noapte când un fotograf a postat o fotografie a băiețelului cu ochi albaștri pe Instagram. Fotografia a adunat imediat mii de like-uri și a atras multă atenție. Acum, Arshad este contractat de o mare agenție de modelling și visează la o carieră în cinematografie.

 

6. Philippe Dumas

După ce s-a pensionat, Philippe a decis să-și posteze fotografiile pe site-ul popular Reddit. El i-a întrebat pe utilizatori dacă era capabil să se alăture industriei modei. Aspectul său neobișnuit a fost apreciat nu numai de utilizatorii rețelei sociale, ci și de agențiile de modelling. Acum are contracte și în cele din urmă și-a îndeplinit visul de a deveni un model.

 

7. Mike Varshavski

Dr. Mike din New Jersey a devenit faimos datorită contului lui Instagram unde a postat fotografii ale activităților sale de zi cu zi. Tânărul a fost numit „cel mai sexy doctor în viață” de revista People. În ciuda ofertelor de a deveni un model, el preferă să fie medic.

Dr. Mike este acum o persoană publică, promovând un stil de viață sănătos și sprijinind organizațiile caritabile.

 

8. Cindy Kimberly

Această fată a devenit faimoasă când Justin Bieber și-a postat fotografia pe feed și a întrebat: „Oh, Doamne cine este ea”. Fanii săi au găsit-o pe fată. S-a dovedit a fi o studentă de 17 ani din Costa Blanca, Spania. În timpul liber, ea a lucrat ca bona cu jumătate de normă.

Acum are contracte cu marile agenții de modelling, precum și fotografii pentru reviste celebre.

loading...

Add comment