Radio Simplu

8 oameni a căror înfățișare este unică și extraordinară

Unii oameni nu se sfiesc să își creeze o înfățișare foarte sesizabilă și care stârnește tot felul de reacții în societate: unii îi consideră nebuni în timp ce alții le admiră excentricitatea.

Iată o listă cu 8 persoane al căror look este unul extraordinar:

1. Monami Frost

Această fată are un număr nelimitat de tautaje care îi ocupă toată suprafața corpului. Este un model foarte cunoscut și blogger din Latvia. Primul tatuaj și l-a făcut la vârsta de 14 ani și de atunci acestea au devenit o parte din viața ei.

Monami nu bea alcool, nu fumează și este împotriva substanțelor care dau dependență în general.

2. Andrey Bartenev

Andrey este un artist rus , designer de modă și creatorul unor instalații interactive. Munca lui a fost expusă în cele mai mari muzee de mai multe ori.

Andrey alege adesea o atitudine extraordinară. Potrivit lui, se îmbracă și trăiește potrivit imaginației sale. Apariția lui atrage în general foarte mulți curioși prietenoși, dar existpă și cazuri în care aceștia au reacționat violent.

3. Baddie Winkle

Este greu de crezut dar această femeie are 89 de ani. Baddie Winkle este suficient de îndrăzneață pentru a se îmbrăca foarte, foarte colorat. Cele mai faimoase branduri se bat pentru a lucra cu ea iar totul a început cu decizia strănepoatei sale de a-i face un cont de instagram.

4. Luis Padron

Urmându-și dorința de a arăta ca un elf, acest tânăr argentinian a cheltuit mii de dolari pe operațiile plastice. De când era încă un copil, Luis Padron era obsedat de lumea fantastică și a vrut să arate precum o creatură mitică.

Mulți se întreabă dacă are vreo boală psihică sau dacă își urmărește doar visul.

5. Elayne Angel

Atunci când vedem pe cineva cu multe tatuaje și pierceing-uri ne gândim că ”Va trece cu vârsta”. Eleyne Angel are 57 de ani dar nu are nici o intenție de a se ”liniștii”.

Este una dintre cele mai cunosute profesioniste în materie de pierceing-uri și face exact ceea ce îi place. A publicat și numeroase cărți în ceea ce privește acest domeniu și a spus că această imagine pe care o are se va menține chiar și pentru douăzeci de ani de acum înainte.

6. Grace Neutral

Grace a devenit cunoscută datorită modificărilor ei corporale iar una dintre acestea este corneea de culoare albastră.  Acest efect se obține prin introducerea unei vopseli sub țesutul conjunctiv.

Întrebată fiind de ce își face toate aceste lucruri, aceasta a spus că își explorează înfățișarea.

7. Iris Apfel

Iris are 96 de ani și este un designer din America care, la fel, nu se încadrează în nici un tipar. Chiar are stil!

Iris se numește pe sine, în spirit de glumă evident, cel mai bătrân adolescent din lume, iar dacă există oameni care nu o plac, este problema lor, nu a ei. Cred că are absolută dreptate.

8. Angelica Kenova

Model rus, Angelica Kenova este o păpușă barbie reală. Nu doar că îi împărtășește din caracteristici, dar încă trăiește cu părinții care nu o lasă să meargă la întâlniri. Pentru a-și menține aspectul, urmează o dietă riguroasă și un program strict de exerciții fizice.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: