Radio Simplu

8 motive pentru care femeile se despart de bărbații pe care îi iubesc

De multe ori auzim povești despre relațiile unor cupluri care sunt în permanență perfecte și au un final de vis. De fapt, datorită acestor povești pe care le auzim ajungem să credem că este important ca doi parteneri să aibă grijă unul de celălalt.

 

Dar se întâmplă ca noi să uităm că de multe ori noi înșine suntem sufletul nostru pereche și că trebuie să avem grijă de noi, avem nevoie de atenție, dragoste și respect în toate aspectele vieții. Din cauza rutine și a stresului, de foarte multe ori uităm să luăm în considerare aceste aspecte.

 

Iubindu-ne și sprijinindu-ne jumătatea nu numai atunci când avem dispoziția necesară este un lucru vital deoarece astfel reușim să dovedim faptul că noi suntem alături de acea persoană și că o prețuim cu adevărat chiar și atunci când trece prin momente nu tocmai plăcute.

 

Lucrurile sunt destul de clare în această privință de aceea am deci să creăm o listă care să îți dovedească ce motive posibile pot apărea în situația în care o femeie care își iubește partenerul decide totuși să îl părăsească.

 

1. El este nepoliticos și insensibil

Chiar crezi că este atât de greu să fii disponibil emoțional față de partenera ta și să o sprijini atunci când are nevoie? Este foarte important să o faci să se simtă apreciată și în siguranță atunci când este îngrijorată din cauza unor varii motive.

 

2. El este precum un dictator

Nu uita niciodată că dacă îi dictezi partenerei tale sau o forțezi să facă ceva anume nu este o idee deloc bună. Este important  să îți amintești să fii politicos cu partenera ta și să porți o discuție constructivă atunci când intervine o problemă.

 

3. El nu petrece suficient timp cu partenera

Este vital să înțelegi că timpul petrecut împreună cu partenera ta trebuie să fie unul de calitate  și el este absolut necesar pentru ca relația să funcționeze. Fiecare bărbat ar trebui să își dedice câteva momente din ziua  lui pentru a petrece  timpul cu partenera lui.

 

4. El o compară mereu

Orice bărbat ar trebui să aprecieze și să fie mulțumit de modul în care partenerele lor sunt și mai ales să înceteze să le compare cu alte persoane care în opinia lor sunt mai bune. Ar trebuie să înveți să apreciezi unicitatea partenerei tale și să o faci să aibă încredere în propria ei persoană.

 

5. El nu o apreciază

Este important să nu uiți să îți îmbrățișezi partenera măcar o dată pe zi. Nu uita să o săruți în fiecare dimineață și să o faci să se simtă iubită deoarece acesta este unul dintre aspectele cele mai importante ale bunei funcționări a unei relații.

 

6. El nu îi oferă ei suficient spațiu personal

Nu trebuie să uiți niciodată că partenera ta, la fel ca și tine, merită să aibă propriul ei spațiu personal și momente de intimitate. Pentru o bună sănătate mentală, o persoană are nevoie din când în când să fie singură, doar cu gândurile ei.

 

7. El o minte

Onestitatea este o parte integrantă a oricărei relații funcționale și de lungă durată. Ea este o caracteristică importantă pe care bărbații de multe ori se pare că o uită sau cel puțin aleg să o ignore. Nicio relație sănătoasă nu va funcționa dacă nu există onestitate.

 

8. El este egoist

Fiecare persoană are propriile ei nevoi și așteptări și de cele mai multe ori, femeile își doresc să fie prioritatea partenerilor lor deoarece ele trebuie să primească atenție și dragoste. Cele mai multe femei urăsc atunci când partenerii lor sunt egoiști și le pasă doar de propriile interese.

loading...

Add comment