Radio Simplu

8 motive pentru care bărbaților le place să le facă oral femeilor

Bărbații sunt adevărații eroi deoarece ei nu refuză niciodată să le facă oral partenerelor lor, ei știind să se bucure de fiecare parte din corpul ei. De aceea, ei nu refuză niciodată nicio ocazie în care își pot satisface partenera într-un astfel de mod mai mult sau mia puțin convențional.

 

Bărbații trăiesc cu convingerea că dacă ei eșuează în a-și satisface partenerele din orice punct de vedere, relația per totală dintre parteneri va fi afectată; lucru care este adevărat evident, dar poate fi aplicat și în cazul unui bărbat nesatisfăcut de către partenera lui.

 

Și tu ești curioasă să afli care sunt motivele pentru care partenerului tău îi place atât de mult să îți facă oral? Atunci te afli în locul potrivit, doar citește lista de mai jos și vei afla răspunsurile la toate întrebările pe care ți le-ai pus singură.

 

1. Acesta este un semn al intimității

Atunci când un bărbat îi face oral partenerei sale, el automat își activează imaginația și toate fanteziile lui devin realitate. Faptul că partenera lui este satisfăcută  îl face să fie mai deschis către ea și să consolideze sentimentul de intimitate dintre cei doi.

 

2. El se excită de asemenea

Nimic nu poate fi mai excitant și atractiv decât să îi faci oral parteneri tale; vei observa că pe lângă faptul că ea va simți că îi vine să se urce pe pereți, acest sentiment se va transfera și la tine deoarece este foarte plăcut să o vezi cât de satisfăcută este.

 

3. Pur și simplu îi place să te facă să te simți bine

Atunci când un bărbat îți face oral, el pur și simplu te face să fii prioritatea lui și își dorește să te facă să te simți cât mai bine posibil, chiar dacă el nu simte exact aceleași lucruri în acel moment. El este mulțumit să te vadă fericită și satisfăcută.

 

4. Iubește să îți treci degetele prin părul lui

Este foarte relaxant și plăcut să ți se facă un masaj la nivelul scalpului atunci când îi faci oral partenerei tale. Până la urmă, în final amândoi sunteți satisfăcuți și atmosfera dintre voi nu face altceva decât să vă consolideze relația.

 

5. Bărbații sunt curioși

Curiozitatea și dragostea pe care partenerul tău ți-o poartă îl poate face să încerce mereu lucruri noi. De aceea, lui îi place să îți facă oral; de fiecare dată când o face te descoperă mai bine și știe exact unde trebuie să te atingă pentru a te face să te simți în al nouălea cer.

 

6.El speră că asta te va ajuta să ajungi mai repede la orgasm

Bărbaților le place să își vadă partenera satisfăcută, așa că mulți dintre ei își fac un scop de a o ajuta să ajungă la climax. Astfel, ei consideră că cea mai ușoară metodă prin care pot face este prin intermediul oralului, iar noi nu putem să îi contrazicem deloc!

 

7. Priveliștea este minunată

Oricărui bărbat îi place să te privească în timp ce gemi de plăcere și te simți în al nouălea cer, așa că priveliștea din locul în acre se află ei atunci când îți fac oral este una cel puțin unică. Ego-ul lor crește odată cu prestația pe care o desfășoară.

 

8. Unghiul este complet diferit

Poate în teorie ei și-au imaginat deja cum este să îi facă oral unei femei, dar în practică totul este diferit, bineînțeles, nu într-un mod negativ. Ei sunt uimiți și chiar fascinați de tot ceea ce se află acolo și sunt și mai curioși să exploreze totul.

loading...

Add comment