Radio Simplu

8 motive din cauza cărora o femeie ignoră un bărbat

Multora dintre bărbați le este greu să își dea seama de ce o femeie îi ignoră sau pur și simplu nu arată un interes pentru ei.

Crede-ma, motivele nu sunt unele foarte complicate, dar adevărul este posibil să fie dureros. Pentru a atrage  mai multe fete trebuie să îți schimbi atitudinea. Nu trebuie să să te schimbi în ceva ce nu ești, transformă-te doar într-o versiune mai bună a ta.

Iată câteva explicații la întrebarea ”De ce femeile nu mă plac? și de ce se întâmplă acest lucru:

 1. Bărbații cu o atitudine negativă

Ești acel gen de persoană care mereu își plânge de milă și se întreabă de ce femeile nu îl plac. Acordă mai multă atenție lucrurilor care îți lipsesc (bani, pătrățele, un aspect plăcut).

2. Crezi că orice femeie ar vrea să fie cu tine?

Băieți, femeilor nu le place să își petreacă timpul cu oamen negativiști care le pot pune într-o stare foarte proastă. Ele preferă să stea cu cineva care le va ridica moralul și starea de spirit.

3. Stilul de viață

Este viața ta plină de amuzament și lucruri distractive? Cauți mereu experiențe noi care să te bine dispună? Mai pe scurt ești mereu  în căutare de lucruri cât mai interesante și îți place să îți trpiești viața la maxim.

4.Trăiești o viață minunată

Femeile vor vrea mereu să facă parte din ea. Nu trebuie să fii bogat ca să trăiești o viață frumoasă. Dacă îți vei petrece întreaga zi jucând jocuri video în boxeri, fetele vor fi dornice să se alăture.

5. Intențiile tale

Dacă interacționezi cu o femeie care este deja la vârsta la care și-ar putea întemeia o familie, care este scopul tău? Dacă tot ce îți dorești este să fii plăcut de către ea, atunci o să ai mari robleme.

6. Pe de altă parte

Dacă tot ceea ce vrei este să te culci cu o femeie și le consideri ca fiind doar niște obiecte ( ceea ce fac majoritatea bărbaților), atunci femeile nu vor dori să se apropie de tine.

7. Încrederea

Încrederea este cea mai bună haină pe care o poate îmbrăca un bărbat. Femeilor le plac bărbații care au încredere în ei dar dacă exagerezi cu asta, este posibil să o dai în bară.

Încrederea este lucrul pe care femeile îl caută în orice bărbat. Prea multă încredere însă te poate duce pe un drum periculos și poți strica lucrurile.

8. Înfățișarea

Ești prezentabil? Te concentrezi pe aspectul tău? Ai încredere în propria persoană? O fată va verifica toate aceste lucruri chiar înainte de a vrea ceva cu tine.

Cu toții judecăm oamenii după aspectul lor fizic. Nu știu dacă este bine sau rău, dar majoritatea fetelor fac asta. Așadar, devino cea mai bună variantă a ta și astfel femeile se vor simți interesate de a te cunoaște mai bine.

Alege-ți un outfit plăcut, întrabă un stilist și depune tot efortul pentru a fi în pas cu ceea ce este la modă.

 

loading...

Add comment

%d bloggers like this: