Radio Simplu

8 mituri comune pe care oamenii le au cu privire la amor

De cele mai multe ori, noi auzim numeroase informații mai puțin corecte și mituri cu privire la amor, însă de cele mai multe ori, aceste lucruri pe care le aflăm din diferite surse tind să fie false. Asta se poate aplica și în cazul amorului deoarece cele mai multe lucruri pe care le știm sunt false.

 

Citim de multe ori despre intimitate, vorbim despre ea și de multe ori ne bucurăm împreună cu partenerii noștri de ea. Problemele apar totuși în momentul în care începem să credem tot ceea ce citim din anumite surse mai puțin veridice.

 

Dacă și tu ai auzit despre aceste mituri legate de viața amoroasă, atunci probabil te numeri printre mulți dintre noi care trecem prin același lucru. Mai jos vei putea să descoperi unele dintre cele mai frecvente mituri cu privire la asta care să îți dovedească  faptul că nu ar trebui să crezi tot ceea ce auzi.

 

1. Este mai bine să nu scoți niciun sunet

Acest lucru este greșit deoarece au trecut de mult timp vremurile în care femeile erau atât de rușinoase încât să nu scoată niciun sunet în timpul amorului. Vremurile s-au schimbat și este timpul să o faci și tu odată cu ele; lasă deoparte stereotipurile.

 

2. Mereu bărbații fac primul pas

Nu există niciun sentiment mai plăcut pentru bărbați decât acela care apare atunci când o femeie face prima mișcare și inițiază lucrurile atât în dormitor cât și în alte aspecte ale vieții. Nu trebuie să fii sfioasă și timidă în această privire; surprinde-ți iubitul!

 

3. Mărimea = satisfacție

Ei bine, din păcate, acest mit a distrus foarte multe relații. Bărbații trebuie să înțeleagă faptul că cel mai mult contează actul în sine și nu mărimea. Femeile preferă atașamentul emoțional și asta nu are nicio legătură cu mărimea.

 

4. Doar animatoarele se dezbracă și dansează

Haide, chiar asta este ceea ce crezi tu? Dacă vei începe să dansezi și să te dezbraci încet în fața partenerului tău, asta nu va face decât să îl incite și în niciun caz să creadă ceva greșit despre tine. Indiferent dacă te pricep la asta sau nu, el va aprecia tot ceea ce faci.

 

5. Protecția distruge plăcerea

Oare cine ar fi putut să împrăștie acest zvon atât de nefondat și de neadevărat? Tu trebuie să înțelegi că folosești protecția pentru a fi în siguranță și în niciun caz asta nu va duce la diminuarea plăcerii. Cele mai proaste experiențe în această privință au loc atunci când bărbații aleg forma și mărimea greșită.

 

6. Nu este bine să o faci cu lumina aprinsă

Să te bucuri de amor în întuneric este ceva absolut normal, dar intimitatea fizică presupune și a face lucruri mai puțin comode, cel puțin la început. Odată ce te vei obișnui să faci dragoste cu lumina aprinsă, vei observa că îți va plăcea din ce în ce mai mult.

 

7. Planifică pentru a fi special

Diminuează luminile, pregătește o cină romantică, desfă o sticlă de vin și vei vedea că preludiul va apărea imediat și vă va face să vă simțiți mult mai relaxați, adăugând mai mult plăcere nopții voastre. Cu toate acestea, toate aspectele menționate nu sunt obligatorii pentru ca o seară să decurgă perfect.

 

8. Femeile sunt mai puțin interesate decât bărbații

Din fericire pentru bărbați, asta nu este deloc adevărat. Femeile se bucură de amor și caută să aibă parte de el la fel de mult precum o faci și bărbații. Totul este legat de faptul că fiecare femeie este diferită și astfel și nevoile lor sunt la fel de distincte.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: