Radio Simplu

8 mituri complet neadevărate despre amor

Dacă vei căuta pe Internet sfaturi și trucuri în ceea ce privește amorul, vei da de nenumărate site-uri care îți vor oferi astfel de informații. Cu toate acestea, dacă găsești multe presupuneri și sfaturi, asta nu înseamnă neapărat că ele sunt adevărate.

 

Tocmai de aceea, de foarte multe ori, mare parte din ceea ce citim pe Internet, mai ales cu privire la amor reprezintă doar mituri care nu au niciun fundament în realitate și care nu merită luate ca atare sau mai ales urmate.

 

Pentru a evita unele astfel de confuzii, am decis să creăm o listă cu unele dintre cele mai comune mituri pe care probabil că și tu le-ai auzit, însă despre care trebuie să știi că până la urmă sunt doar mituri. Citește și tu mai jos și află despre aceste mituri.

 

1. Nu poți lua o infecție cu transmitere dacă faci oral

Oamenii obișnuiesc să creadă că nu pot contacta nicio infecție de acest gen dacă ei fac doar oral, dar asta nu este adevărat. De asemenea, dacă partenerul tău a avut o infecție la nivelul gâtului și apoi ți-a făcut oral, este posibil ca și tu să te infectezi.

 

2. Poți să iei o infecție de la o toaletă

Aceste lucru este neadevărat deoarece nu poți contacta o infecție cu o astfel de transmitere de la o toaletă, ci doar dacă faci amor cu o persoană care este deja infectată.

 

3. O femeie nu poate rămâne însărcinată dacă este prima dată când face amor

Și acest lucru este complet neadevărat. Nu contează dacă este prima dată deoarece o sarcină poate apărea chiar și din cauza unui singur moment de neatenție. Singurul mod prin care poți preveni asta este prin a folosi protecție.

 

4. Nu poți lua o infecție dacă partenerul tău este virgin

Persoana cu care alegi să faci amor poate să fie virgină deoarece nu a făcut amor până atunci, dar asta nu înseamnă că e anu poate avea deja o infecție. Multe infecții pot fi transmise prin intermediul pielii, așa că a fi virgin nu înseamnă neapărat că nu ai nicio infecție.

 

5. Dușul și urinarea după amor face ca o sarcină să nu apară

Acesta este un alt lucru înșelător cu privire la sănătatea amoroasă. Atunci când faci amor, sperma circulă prin cervix către uter; deoarece urina este eliberată prin uretră, nu există vreo șansă ca ea să afecteze circuitul spermei către uter.

 

6. Îți poți da seama despre orientarea unei persoane doar uitându-te la ea

Indiferent de toate lucrurile pe care le știi sau le-ai auzit cu privire la orientările oamenilor, nu ai cum să îți dai seama de ele doar uitându-te la o persoană. În plus, este greșit să judeci pe cineva astfel.

 

7. Cele mai multe femei pot avea un orgasm doar prin stimularea vaginală

70% dintre femei nu reușesc să fie satisfăcute și să ajungă să aibă un orgasm doar dacă sunt penetrate și astfel stimulate vaginal. Este nevoie de mai mult de atât pentru ca orgasmul să apară; cel mai ușor mod este prin stimularea clitorisului.

 

8. Femeile nu se masturbează

Femeile sunt de fapt foarte curioase în ceea ce privește corpul lor deoarece el este mult mai complex decât cel al bărbaților. Deși bărbații sunt mai deschiși cu privire la amsturbare, asta nu înseamnă că femeile nu o fac niciodată.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: