Radio Simplu

8 lucruri surprinzător de dezgustătoare care li se întâmplă fetelor când înoată

Există anumite lucruri pe care femeile le fac și experiențe prin care ele trec pe care bărbații pur și simplu nu au cum să le înțeleagă. Ei, spre exemplu consideră ondularea genelor sau îndepărtarea firelor crescute pe sub piele o adevărată tortură pe care ei n-ar putea-o suporta.

 

Dar aceste lucruri pentru noi, femeile sunt normale, cu toate că unele experiențe prin care trecem ne iau uneori prin surprindere și pe noi. Spre exemplu, atunci când noi înotăm trecem prin unele lucruri mai degrabă ciudate și dezgustătoare la care bărbații nu s-ar putea gândi.

 

Aruncă-ți și tu privirea pe lista de mai jos și află dacă te regăsești în aceste lucruri dezgustătoare care ni se întâmplă tuturor femeilor atunci când înotăm. Trebuie să recunosc că eu clar m-am regăsit în cazul a cel puțin jumătate dintre aceste aspecte!

 

1. Momentul în care te schimbi într-un vestiar extrem de rece, sărind de pe un picior pe altul

Nu contează cât de mult te străduiești să nu atingi nimic altceva decât părțile curate ale podelei cu gresie, tot reușești să descoperi fire de păr ale altcuiva atunci când ajungi acasă și vrei să faci un duș.

 

2. Atunci când îți dai seama că nu ți-ai uscat total prosopul și costumul de baie, iar acum ele sunt umede și urât mirositoare

Nu există nimic mai rău pe lumea aceasta atunci când te duci să înoți decât acel moment în care tocmai ce faci duș și te pregătești să te ștergi pentru ca mai apoi să pleci acasă, iar prosopul tău este încă umed și urât mirositor. Tot cheful tău dispare instantaneu.

 

3. Atunci când încerci să depășești un bărbat în piscină când înoți, dar din greșeală îi atingi piciorul păros

Dintr-un motiv sau altul, cred că tuturor ni s-a întâmplat asta, din păcate, iar senzația este una pur și simplu dubioasă. În afară de faptul că totul este puțin cam penibil, și sentimentul pe care îl avem în acel moment ne face să vrem să dispărem cu totul.

 

4. Înghițirea apei în timp ce vrei să respiri

Pe lângă faptul că senzația pe care o avem în acel moment ne cam sperie și ne face să ne gândim la toate scenariile posibile și imposibile de groază, nu cred că este cazul să mai menționăm și toate acele statistici care dovedesc cât de mulți copii consideră piscina o toaletă.

 

5. Producerea cantităților mari de mucus pe care trebuie să îl sufli în timp ce înoți

Dacă și tu ești o persoană care își suflă nasul în timp ce înoată, atunci șansele sunt ca și celelalte persoane care se află acolo să facă același lucru. Lucru ce practic înseamnă că tu înoți într-o piscină plină de mucus.

 

6. Atunci când îți scoți casca de paie și îți smulgi părul

De ce trebuie să fie căștile de baie realizate din latex care ne rănește scalpul și părul într-un asemenea hal?! Durerea pe care o simțim atunci când o dăm jos este una dintre cele mai neplăcute și greu de suportat, iar doamnele pot confirma asta.

 

7. Descoperirea unui plasture vechi folosit în vestiar

Cu toate mai suferim anumite lovituri, tăieturi, bășici și așa mai departe, de aceea avem nevoie de plasturi aproape în permanență. Cu toate acestea, este destul de dezgustător să găsești unul folosit deja pe podeaua vestiarului în care te schimbi.

 

8. Momentul în care te îmbraci, te simți minunat, te uiți în oglindă și vezi urmele pe care ți le-au lăsat casca de baie și ochelarii de protecție

Chiar dacă noi ne pricepem de minune să folosim machiajul pentru a acoperi multe imperfecțiuni ale tenului, tot aspectul feței pe care îl avem după ce înotăm și purtăm toate aceste accesorii, nu mai poate fi remediat nici cu tot machiajul din lume.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: