Radio Simplu

8 lucruri specific bărbătești care scot din minți orice femeie

Relațiile sunt dificile pentru ambele persoane implicate; există părți mai grele și amândoi trebuie să îmbunătățiți anumite aspecte ale personalității pentru a face ca traiul împreună să fie unul mai ușor. Ei, pe cine mințim noi acum? Totul este din vina bărbaților!

 

Fiecare este un coșmar și putem fi de acord toate că există anumite trăsături comune ale bărbaților pe care le regăsim în orice relație. Băieți, voi deja știți ce ne scoate pe noi din sărite, așa că de ce continuați să faceți acele lucruri atât de enervante și stresante?

 

Chiar dacă ești bărbat, chiar dacă ești femeie, ar trebui să citești lista de mai jos deoarece fie trebuie să îmbunătățești sau să renunți la aspectele menționate, fie îți vei da seama că și partenerul tău face aceste lucruri. Aruncă-ți privirea mai jos și convinge-te singur!

 

1. Când se așază pe părul tău și te trage de el fără să își dea seama

Fiecare femeie cu părul lung care a stat alături de un bărbat pe o canapea sau în pat cunoaște acest sentiment. Deodată scalpul tău pare că ia foc de durere și asta doar pentru că ignorantul de lângă tine s-a așezat cu cotul pe superba ta podoabă capilară.

 

2. Când își lasă toată barba în chiuvetă după ce se rade

De când este nevoie ca o chiuvetă să aibă o barbă? Doar curăță în urma ta după ce ai terminat să te razi! Probabil că tu nu vezi în urma noastră fire de păr lăsate în cabina de duș tot timpul! Totul arată precum un vârcolac a trecut prin baia voastră.

 

3. Când își lasă lenjeria intimă aruncată peste tot

Hei, băieți, știm că vouă vă plac sporturile și mai ales fotbalul, dar asta nu înseamnă că de fiecare dată când vă dați lenjeria intimă jos trebuie să o aruncați cu piciorul ca și cum ați marca la poartă. Există cel mai probabil un coș de rufe destul de aproape de voi, așa că folosiți-l!

 

4. Atunci când se aruncă în pat în timp ce tu dormi

Dacă și tu ești ca mine, probabil că îți place să adormi mai devreme decât partenerul tău care se mai uită la un meci de fotbal sau își termină treburile. Cu toate acestea, când trebuie să doarmă și el, se pare că îi place să se arunce în pat ca într-un lac, trezindu-te.

 

5. Când îți mănâncă toată mâncarea

Cred că ar trebui să inventăm niște mici capcane pe care să le poziționăm sub fiecare preparat de-al nostru deoarece partenerii noștri se pare că nu știu să ne lase și nouă puțină mâncare. Bineînțeles că mâncarea nu este doar pentru o singură persoană și ea trebuie împărțită.

 

6. Când este irascibil

Băieți, nu vă mai plângeți din cauza fetelor care sunt temperamentale, mai ales dacă voi vă schimbați starea de la bine la rău într-o fracțiune de secundă! Fiecare persoană trece prin asta la un moment dat, așa că nu este cazul să vă mai supărați pe noi când și voi faceți același lucru.

 

7. Când te face de rușine în public

Chiar dacă acest lucru se întâmplă în mod intenționat, chiar dacă nu, el reprezintă un aspect negativ în relația voastră, fără îndoială. În final tot tu vei arăta stupid, dar este posibil ca și el să arate la fel de stupid dacă îți vei orienta cizma între picioarele lui!

 

8. Când comunicarea este deficitară

Ascultați, băieți, noi nu suntem niște ghicitoare ale minții și contrar părerii comune ale oamenilor, nu ne așteptăm ca voi să fiți la fel. Așa că dacă uneori aveți ceva pe suflet sau v-ați dori ceva în special, nu ne va deranja să ne spuneți și nouă pentru că n avem cum să bănuim asta.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: