Radio Simplu

8 lucruri prin care dragostea ta se exprimă fără ca tu să nu spui nimic

Cu toții putem vorbi despre minunatul sentiment al dragostei deoarece cel mai probabil fiecare dintre noi l-a experimentat măcar o dată în viața noastră. Înainte mai ales, oamenii obișnuiau să scrie poezii și cântece prin care exprimau toate înțelesurile acestui uimitor sentiment.

 

Cu toate acestea, dragostea nu este manifestată doar prin cuvinte; ba de cele mai multe ori, ea este exprimată mai mult prin acțiuni și prin gesturi de care suntem mai mult sau mai puțin conștienți, gesturi care totuși pot fi observate de un ochi vigilent.

 

Cu siguranță și tu atunci când ești îndrăgostit ajungi să faci anumite lucruri în mod subconștient, lucruri care exprimă dragostea ta pentru o persoană fără să fie nevoie de vreun cuvânt în plus. Citește și tu mai jos care sunt lucrurile care trădează sentimentul dragostei.

 

1. Partenerul tău îți oferă șansa de a te odihni

După o zi muncă la birou, cu toții avem nevoie de câteva momente în care să ne odihnim și să ne luăm gândul de la tot stresul acumulat. El nu te grăbește cu treburile specific gospodărești și îți oferă câteva momente de singurătate pentru a te putea relaxa.

 

2. Partenerul tău este un bun ascultător

Chiar dacă partenerul tău nu știe despre ce este vorba, el nu refuză să discute cu tine pe baza unui subiect pe care l-ai propus. Femeile de obicei au nevoie de cineva care să le asculte și dacă partenerul tău face asta fără ca pe el să îl privească acel subiect, atunci clar te iubește!

 

3. Nu îți interzice să te întâlnești cu prietenii tăi

Atunci când ești într-o relație, ultimul lucru de care o persoană are nevoie este să i se interzică să se întâlnească cu prietenii sau cu rudele. Fiecare dintre noi are nevoie de spațiu și de libertatea de a comunica. Așa că dacă el nu are nimic de obiectat în această priință, atunci el are foarte multă încredere în tine.

 

4. El este atent la lucrurile care îți plac

Fericirea constă în lucrurile mici. Dulciurile preferate și vasele spălate la timp pot părea lucruri neînsemnate, dar dacă ele sunt importante pentru tine și el ține cont de asta, atunci clar dragostea lui este manifestată astfel, prin atenția pe care o oferă detaliilor.

 

5. Îți face complimente

femeile nu sunt singurele cărora le place să primească numeroase complimente, bărbaților le plac de asemenea; așa că indiferent dacă partenerul tău este bărbat sau femeie, atunci când te complimentează pentru ceea ce ești și ceea ce faci, dragostea este mai mult decât evidentă.

 

6. Sunteți prieteni unul pentru celălalt

Pe lângă faptul că sunteți iubiți, nu neglijați nici partea de prietenie dintre voi doi. Vă susțineți unul pe celălalt vă încurajați și vă apreciați eforturile. Puteți lua decizii separate fără ca unul dintre voi să se supere din cauza acestui motiv.

 

7. El gătește pentru tine

Atunci când nu este timp suficient, mâncarea fast food este soluția. Dar de multe ori, mâncarea gătită este cea mai bună. Poate că el te surprinde din când în când cu mese neașteptate și îți pregătește chiar și desertul favorit. Un bărbat care nu te iubește, nu ar face asta niciodată.

 

8. Nu se enervează din cauza defectelor tale

Cu toții avem defecte și nimeni nu este perfect. Poate că tu uiți să pui sare în mâncare sau să duci gunoiul, dar asta nu pare să îl deranjeze pe el și nu îți face reproșuri. Pentru o relație armonioasă este nevoie ca partenerii să treacă cu vederea anumite aspecte care poate ar fi deranjante în mod normal.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: