Radio Simplu

8 lucruri pe care toți bărbații urăsc să le audă de la soțiile lor

Deja cred că știe toată lumea că nu este deloc ușor să menții o relație fericită. Există numeroase suișuri și coborâșuri care se pot dezvolta în adevărate probleme ulterior, de aceea ele trebuie identificate din timp și mai ales prevenite atunci când se ivește oportunitatea.

 

Bărbații tind să facă anumite lucruri care nu sunt deloc pe placul femeilor, iar femeile, în mod neintenționat, spun anumite lucruri pe care partenerii lor le detestă imediat ce le aud. Chiar și micile certuri de acest fel pot duce la adevărate probleme existențiale în relație.

 

Pentru a avea o relație de lungă durată și sănătoasă, este important să ținem cont de aceste aspecte care îi pot deranja pe partenerii noștri și este vital să încercăm să le evităm pe cât posibil. Probabil că și tu îți dorești să nu îți superi partenerul, așa că această listă pe care am pregătit-o mai jos chiar îți poate fi de folos.

 

1. „Nu mai contează, o voi face singură.”

Atunci când tu l-ai rugat pe el să facă ceva anume, nu da înapoi de la decizia ta și lasă-l să facă acel lucru. Bărbații urăsc acel moment în care ei îți respectă o dorință, iar apoi noi spunem că mai degrabă am face totul pe cont propriu.

 

2. „Ar fi trebuit să știi despre asta.”

El este un om până la urmă, așa că există posibilitatea ca el să nu rețină foarte multe aspecte pe care tu i le menționezi, mai ales dacă ele nu au o importanță prea mare pentru el. Treci cu vederea peste acest aspect și nu îi reproșa faptul că uită anumite chestiuni.

 

3. „Trebuie să vorbim.”

Fii deschisă atunci când vine vorba despre probleme dintre voi deoarece asta este ceea ce preferă bărbații când vine vorba despre o conversație. Dacă tu îi spui fraza „Trebuie să vorbim.”, asta nu va face decât să îl streseze foarte tare și să își facă numeroase scenarii în cap.

 

4. „Strânge după tine, nu sunt mama ta.”

El este foarte conștient de faptul că nu ești mama lui, fii sigură de asta. Chiar dacă ești nervoasă, spune acest lucru într-o altă manieră care să nu fie atât de deranjantă, altfel, cu siguranță îți vei pune singură relația în pericol prin stârnirea conflictelor.

 

5. „Crezi că ea arată bine?”

El este foarte conștient de scamatoria pe care tu încerci să o faci când pui această întrebare. Chiar dacă a arată bine și el crede acest lucru, cel mai important aspect constă în faptul că el te apreciază și te iubește pe tine și nu pe ea, așa că nu mai pune astfel de întrebări.

 

6. „Lasă-mă să fiu singură.”

Soții urăsc să audă astfel de scuze care de cele mai multe ori nu au un fundament. dacă îți împărtășești sentimentele cu el, cu siguranță că asta nu îl va răni și chiar se va bucura că ești suficient de încrezătoare și sigură pe tine astfel încât să îi spui exact ceea ce simți.

 

7. „Te-ai cam îngrășat în ultima vreme, nu crezi?”

Nu spune anumite lucruri sau nu face afirmații care și pe tine te-ar deranja dacă le-ai auzi venind din partea lui. Probabil că nici ție nu ți-ar plăcea ca el să îți spună asta, așa că în loc să scoți în evidență acest aspect, mai bine propui o soluție subtilă care să rezolve problema.

 

8. „De ce trebuie să fii prieten cu ea dacă nu mai simți nimic?”

Această chestiune legată de prietenia dintre un bărbat și o femeie reprezintă un subiect destul de sensibil; deși în multe cazuri nu prea există o astfel de prietenie, există și situații în care genul nu contează și există pur și simplu o dragoste platonică între doi oameni.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: