Radio Simplu

8 lucruri pe care doar femeile căsătorite le înțeleg

Cele mai nefondate concepții și percepții cu privire la căsătorie sunt observate în ziua de astăzi în emisiunile televizate sau în filme deoarece ele nu prezintă deloc adevărul în ceea ce privește căsniciile. După ce o persoană se căsătorește, numeroase lucruri se schimbă în viața ei.

 

Înainte, poate că ieșeai în oraș în fiecare weekend, acum trebuie să primești musafiri și să petreci timpul cu ei. După ce două persoane petrec atât de mult timp împreună, multe lucruri între acestea ajung să se schimbe, de cele mai multe ori în sens pozitiv.

 

Dar cu cât un cuplu se simte mai confortabil și mai trainic, cu atât este el mai puțin predispus la a fi deschis către lucrurile noi. Și din această cauză, intimitatea dintre parteneri ajunge să fie afectată. Mai jos vei descoperi o listă cu astfel de lucruri pe care doar femeile căsătorite le pot înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

 

1. Uneori, amorul fără prea multă plăcere este OK

Și ce dacă de data aceasta amorul nu a fost la fel de plăcut ca de obicei? Este în regulă dacă nu a fost la fel de năbădăios ca până acum deoarece vor exista mult mai multe ocazii în viitor în care veți putea recupera o partidă mai mult sau mai puțin eșuată.

 

2. El nu este mai puțin atent doar pentru că nu ai forme voluptoase

Nu îți face griji din cauza faptului că poate fundul sau sânii tăi sunt mici deoarece cu siguranță asta nu va face ca pasiunea lui pentru tine să dispară. El îți respectă formele exact așa cum sunt ele și este mulțumit, căci altfel nu te-ar mai fi ales.

 

3. Încearcă să inițiezi tu partidele de amor

După ce au petrecut un timp îndelungat unul în compania celuilalt, partenerii încep să se simtă din ce în ce mai confortabil. În acest moment, nu ar trebui ca bărbatul să fie mereu cel care inițiază partidele. Într-adevăr, el s-ar bucura ca tu să începi totul.

 

4. Deciziile devin de comuna acord

La un moment dat, amândoi puteți realiza faptul că există anumite poziții de dragoste care sunt dificile pentru voi sau nu vă duc plăcerea dorită. Și pentru că observați asta, deja știți care poziții vă avantajează și care vă satisfac pe amândoi.

 

5. Faci amor mai des decât crede restul lumii

Într-adevăr, doar femeile căsătorite pot afirma u certitudine faptul că ele se bucură de mult mai mult amor decât lumea crede în general. Deși intervine rutina, mereu există un moment prielnic pentru a reaprinde flacăra iubirii.

 

6. Nimic nu este 100% sigur

Este posibil ca în unele clipe să nu ai starea necesară pentru a face dragoste sau poate că ești obosită după o lungă zi de muncă; cu toate acestea, uneori este posibil să ajungi să faci amor chiar și de trei ori pe zi. Nu poți fi sigură niciodată cum se va întâmpla.

 

7. Amorul la menstruație nu mai este ciudat

După ce doi parteneri ajung în punctul în care se simt confortabil unul în preajma celuilalt, ei ajung să accepte și să înțeleagă fără nicio problemă funcțiile corporale. Deja, pentru el nu mai este absolut nicio problemă să facă dragoste cu tine la menstruație.

 

8. Mereu ajungeți la obiceiurile vechi

Chiar dacă vă doriți să reîmprospătați iubirea și să încercați poziții noi în materie de amor, poți observa faptul că mereu ajungeți să vă întoarceți la cele vechi; chiar și așa, asta nu este nimic greșit în condițiile în care amândoi sunteți satisfăcuți.

 

9. Nu există o concepție ca „amorul la discreție”

Chiar dacă amândoi locuiți în aceeași casă și dormiți în același at în fiecare noapte, știi deja că amorul nu este tot timpul la discreție. Chiar dacă vă aflați în același pat, nu înseamnă neapărat că trebuie să faceți dragoste.

loading...

Add comment