Radio Simplu

8 lucruri pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată despre femei

Există numeroase lucruri în această lume care sunt foarte greu de înțeles și unul dintre cele mai complicate este femeia. Există o întreagă varietate de aspecte legate de femei care continuă să reprezinte mistere pentru cei mai mulți bărbați.

 

De exemplu, pentru bărbați este imposibil să înțeleagă rostul zecilor de selfie-uri pe care noi le facem pentru ca mai apoi să le ștergem, motivul pentru care mergem mereu la baie însoțite de o altă prietenă, schimbările de stare constante și așa mai departe.

 

Chiar dacă noi părem o adevărată enigmă, de cele mai multe ori chiar nu suntem atât de complicate și tot ceea ce trebuie să facă bărbații este să ne asculte deoarece de cele mai multe ori ne exprimăm destul de clar.

 

Dacă și tu ești femei, probabil că te vei regăsi în lista de mai jos care îți va prezenta cele mai importante aspecte legate de noi pe care bărbații pur și simplu par că nu le pot pricepe niciodată.

 

1. Motivul pentru care băgăm în „zona prieteniei” toți băieții buni

Acest lucru este deja bine știut, da, noi chiar avem tendința să facem acest lucru cu toate că știm că acel băiat drăguț și de treabă ne poate face viața atât de ușoară și frumoasă; cu toate acestea, alegem să ne chinuim în relații complicate.

 

2. De ce mereu dăm răspunsuri opuse

Da, în momentul în care el își dorește să iasă cu băieții în oraș, noi vom spune „Du-te și distrează-te!”; totuși, el trebuie să fie conștient încă de la început că noi nu vorbim serios și că mai degrabă am vrea ca el să rămână acasă și să petreacă timpul cu noi.

 

3. Atunci când un bărbat se dă la noi ne simțim ofensate

Trebuie să lăsăm această impresie inițială, chiar dacă poate ne face plăcere ca acel bărbat să se dea la noi deoarece nu dorim ca el să își dea seama imediat că suntem atrase de el. Totuși, de cele mai multe ori chiar suntem ofensate pentru că nu ne place de persoana respectivă.

 

4. Amintirea toate datelor 

Este destul de greu pentru ei să înțeleagă cum noi putem reține chiar și cele mai mici detalii și date care nu par atât de importante precum momentul în care am văzut pentru prima dată un cățel împreună și așa mai departe.

 

5. De ce nu avem niciodată cu ce să ne îmbrăcăm

Atunci când noi spunem că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, ei știu deja că noi nu vorbim serios și că avem o garderobă întreagă care ne stă la dispoziție; de fapt, nouă nu ne mai place nimic din ce avem deja și căutăm un motiv pentru a ne cumpăra mai multe haine.

 

6. De ce purtăm machiaj mai tot timpul

Voi, bărbații nu sunteți hotărâți deloc; ne reproșați faptul că purtăm prea des machiaj și că arătăm minunat fără el atunci când suntem naturale, dar dacă vă ascultăm sfatul, apoi sunteți șocați de aspectul nostru și ne întrebați dacă ne simțim rău…

 

7. Ne rușinăm să vorbim despre viața amoroasă

De ce noi, femeile nu putem avea conversații atât de deschise cu privire la acest aspect precum o fac și bărbații? Noi suntem mai sfioase în ceea ce privește comunicarea despre ceea ce se întâmplă în dormitor și asta nu ar trebui să se întâmple.

 

8. Menstruația

Cu siguranță bărbații nu cunosc toate senzațiile și stările prin care noi trecem atunci când ne aflăm la menstruație, dar nici nu le dorim asta decât poate atunci când ne supără. Este o perioadă lunară destul de dificilă și ar trebui să fim menajate.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: