Radio Simplu

8 lucruri logice pe care orice femeie le ascunde de soțul ei

Fiecare femeie din lumea aceasta care este căsătorită are anumite motive logice pentru care să ascundă anumite aspecte de soțul ei. Ei doi se căsătoresc, fac copii, au grijă de casă și fac tot posibilul ca al lor cămin să fie unul primitor și fericit pentru toată lumea.

 

Fiecare soție are niște mici secrete ascunse pe care ele nu le vor spune niciodată nimănui deoarece este posibil ca ele să strice armonia care domnește în casa lor. Ei bine, aceste secrete de obicei nu sunt bănuite de niciun soț, de aceea suntem aici pentru a le dezvălui.

 

Indiferent de cât de credincioasă și sinceră este o soție, există anumite lucruri în interiorul ei pe care niciodată nu le-ar expune. Cu toate că există anumite motive logice pentru asta, poate că o comunicare mai bună între parteneri ar împiedica existența unor astfel de secrete.

 

1. Fostul partener

Bărbații se simt mândri atunci când povestesc despre fostele lor experiențe, dar femeile nu. Există o permanentă teamă că actualul soț ar putea judeca și poate că această căsnicie ar fi în pericol. Bărbații sunt geloși, așa că soțului i-ar fi destul de neplăcut să își imagineze partenera în brațele altui bărbat.

 

2. Părerea despre soacră

O soție, de cele mai multe ori nu va fi fana cea mai mare a soacrei sale. Fiecare femeie iubește să aibă intimitatea și de obicei soacrele sunt cele care încearcă să o invadeze. Ea nu poate să îi spună nimic soțului deoarece asta i-ar răni sentimentele și este ultimul lucru pe care și-l dorește.

 

3. Este geloasă

O femeie este mereu geloasă pe colegele de muncă ale soțului său, chiar dacă cel mai probabil ele nu reprezintă nicio amenințare pentru relația lor. Femeile mereu își face numeroase scenarii în cap și de aceea, colegele de muncă nu aduc multă liniște în sufletul lor.

 

4. Dorințele ei în ceea ce privește plăcerea

Nu există nicio diferență între bărbați și femei în ceea ce  privește dorința de a face amor. Chiar dacă o femeie nu va spune explicit că își dorește în acel moment să facă dragoste, ea va lăsa să se observe anumite semnale specifice care trebuie urmărite.

 

5. Aventura ei extramaritală

Dacă o femeie nu este satisfăcută, este posibil ca un gol să pună stăpânire pe sufletul ei, așa că ea va încerca să îl umple cu compania altui bărbat dispus să îi ofere exact ceea ce are nevoie. Ea simte că nu este iubită și apreciată de către soțul ei, așa că alege să se arunce în brațele altui bărbat.

 

6. Sursele ei de venit

O femeie casnică cu siguranță că este dependentă de sursele de venit ale soțului ei. Ea se descurcă cu ce aduce el în casă, dar pentru a-și mări câștigurile, este posibil ca ea să își creeze un blog online sau să muncească de acasă pentru mai mulți bani.

 

7. Suma totală cheltuită la cumpărături

Atunci când o femeie se duce să își cumpere un elastic de păr, ea se întoarce cu zece pungi de cumpărături. Este nevoie doar de un singur lucru să fie cumpărat pentru ca ea să își activeze instinctul de achiziționare de numeroase lucruri mai mult sau mai puțin folositoare.

 

8. Cearta de la menstruație

De cele mai multe ori când o femeie se ceartă cu partenerul ei, nu există neapărat un motiv logic. Ea pur și simplu stă într-un colț și plânge în timp ce partenerul ei este confuz. Asta de cele mai multe ori se întâmplă din cauza faptului că soția este la menstruație și hormonii ei sunt la cote maxime.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: