Radio Simplu

8 lucruri enervante prin care trece orice femeie care este incitată

În regulă, acum amândoi sunteți în starea necesară pentru a face amor, dar totuși nu țineți cont de anumite aspecte importante pe care trebuie să le respectați pentru ca totul să iasă așa cum trebuie. Partenera ta poate fi deranjată de anumite lucruri și nici măcar să nu îi treacă prin minte să îți spună despre ele.

 

De cele mai multe ori suntem atât de preocupați de propria noastră plăcere încât uităm că amorul se face în doi și nu pe cont propriu. Când vine vorba despre femei, dorințele șii așteptările amoroase sunt mult mai diferite decât cele pe care le au bărbații, așa că este important ca ele să fie vociferate.

 

Pentru a te ajuta cu această problemă, am creat mai jos o listă cu unele dintre cele mai enervante lucruri prin care trece o femeie care este excitată; ar trebui să ții cont de aceste aspecte pentru ca ele să fie evitate și pentru ca partida voastră de amor să fie una perfectă.

 

1. Stricarea stării

Probabil că și ție ți s-a întâmplat să începi un preludiu destul de satisfăcător, dar apoi să te concentrezi mai mult pe propria persoană și să o lași pe ea de izbeliște aproape. Evită să îi strici starea și încearcă să o ții cât mai mult în această atmosferă.

 

2. Când o faci prea repede

O cursă poate fi câștigată doar dacă te miști încet, dar sigur. Și când vine vorba despre amor, cu cât acesta durează mai mult, cu atât el este mai satisfăcător. Încearcă să faci partidele voastre să fie mai lungi decât durata medie și ea va aprecia enorm asta.

 

3. Când termini în 2 minute

Partenera ta poate să fie foarte emoționată și nerăbdătoare pe parcursul unei întregi zile că va ajunge să facă amor cu tine, însă atunci când ajungeți să o faceți, tu termini în doar câteva minute. Acesta probabil că este unul dintre cele mai enervante lucruri prin care poate trece o femeie excitată.

 

4. Când nu îi faci oral bine

Ok, trebuie să recunoaștem că oricărei persoane îi place să i se facă oral, indiferent dacă este bărbat sau femeie, așa că este important să știi cum să o faci bine dacă îți dorești și tu același lucru în schimb. Este destul de ciudat dacă vezi că tu îi faci oral și ea nu simte aproape nicio plăcere când se întâmplă asta.

 

5. Ea stă mereu deasupra

Nu trebuie să fii atât de leneș încât să o lași pe ea de fiecare dată deasupra ta pentru a face toată munca. O relație amoroasă sănătoasă presupune experimentare și înseamnă că fiecare dintre voi trebuie să facă eforturi egale, așa că nu o lăsa pe ea să stea deasupra de fiecare dată.

 

6. Scărpinarea spatelui

Da, în filme, atunci când un bărbat scarpină pe spate o femeie în timpul preludiului poate prea destul de incitant, dar în viața reală de multe ori se întâmplă să fie doar dureros. Este mai bine doar să încerci să o masezi ușor și nu să o zgârii.

 

7. Te rezumi la o singură poziție

Probabil că îți este lene să încerci o nouă poziție sau pur și simplu ești fericit cu cea pe care o practicați de fiecare dată. Cu toate aceasta, asta nu înseamnă că ea nu și-ar dori să mai experimentați și alte poziții și alte locuri mai nebunești pentru a vă putea condimenta relația.

 

8. Nu oferi atenție altor părți ale corpului ei

Este posibil să fii atât de prins în acțiune încât să te concentrezi mai mult pe plăcerea ta și să uiți să îi oferi și ei doza de satisfacție de care are nevoie. Nu ar trebui să uiți nciiodată că este important să o satisfaci și pe ea și să faci tot posibilul ca ea să se simtă bine.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: