Radio Simplu

8 lucruri ciudate pe care toate fetele le fac, dar nu recunosc niciodată

În regulă, fetelor, este vremea să recunoaștem că noi în general facem unele dintre cele mai ciudate lucruri atunci când suntem singure în fața oglinzii.

Suntem mult mai dezgustătoare uneori decât am vrea să recunoaștem, dar asta este în regulă! Știți de ce?

Deoarece toate dintre noi facem aceste lucruri ciudate! Nu există o femeie care să nu fi făcut vreodată cel puțin câteva dintre lucrurile pe care le vom menționa mai jos.

Pentru a te convinge singură de asta, este suficient doar să îți arunci măcar o privire peste lista de mai jos și ți se va demonstra că și tu te-ai lăsat pradă unor obiceiuri care mai de care mai dezgustătoare.

Din nou, nu te gândi că este ceva ciudat ceea ce faci deoarece orice femeie a trecut prin asta.

1. De la machiaj natural la unul exagerat

Eu a trecut prin această situație de nenumărate ori din păcate și sunt convinsă că și alte femei; mereu ne propune să ne creăm un machiaj natural care să nu pară de seară și să fie potrivit oricărei ocazii și după puțin timp ne dăm seama că poate am cam exagerat cu nuanțele fardului sau cu tușul de ochi.

2. Cântatul în oglindă

Acesta este modul prin care toți cântăreții au început și au ajuns celebri, nu-i așa? Cel puțin așa îmi place să cred deoarece și eu fac același lucru în fiecare zi și chiar pot spune că acest lucru este benefic deoarece îți dă o stare accentuată de bine, nu-i așa?

3. Plânsul până rămâi fără lacrimi

Există ceva care te atrage foarte mult atunci când îți dai seama că plângi și vrei să te uiți în oglindă pentru a conștientiza în ce punct ai ajuns.

Cu toate că există momente când plângem și efectiv nu mai avem lacrimi,a cest lucru nu ne împiedică să ne uităm puțin în oglindă.

4. Probarea tuturor ținutelor

Mereu când este vorba despre o ocazie trebuie să încerci absolut toate combinațiile de ținute la care te poți gândi pentru că cine știe, dacă ratezi vreuna perfectă?

Nu se știe niciodată cu cine te vei putea întâlni la ocazia respectivă, așa că trebuie să arăți mereu impecabil.

5. Stoarcerea coșurilor

Aici clar nu mă poți contrazice când spun că absolut toate femeile fac asta în fiecare dimineață sau seară.

Chiar dacă nu este un lucru prea plăcut, ba chiar dezgustător de multe ori și ne face fața să arate destul de monstruos, acest lucru nu ne împiedică din a o mai face.

6. O ceartă cu un „viitor soț”

Probabil că multe dintre noi ne-am imaginat cum va fi viitorul nostru soț sau cel puțin cum ar trebui să fie acesta și de multe ori încercăm să ne dăm seama de pe acum modul în care v a decurge relația noastră.

Acest lucru, bineînțeles presupune și anumite disensiuni, așa că de ce să nu le repeți de acum pentru a ști ce să spui atunci?

7. Încercarea de a avea breton

Doar pentru a fi clari, este în regulă să te prefaci că ai un breton, dar nu contempla prea mult la asta și mai ales nu încerca să ți-l tunzi singură deoarece este foarte posibil să fie un dezastru.

Nu ești un frizer, așa că cel mai bine fă-ți o programare la coafor și rezolvă problema acolo.

8. Pensatul și lăsarea firelor nedorite la întâmplare

Este greși și dezgustător în același timp, cu toate că cele mai multe dintre noi o fac. Este oarecum uimitor să vezi cât de multe fire poți smulge dintr-o singură sprânceană, însă nu uita să cureți zona în care ai făcut asta deoarece este o imagine destul de neplăcută pentru ceilalți.

loading...

Redactia Radiosimplu

Add comment

%d bloggers like this: