Radio Simplu

8 dintre cele mai comune motive pentru care femeile se despart de partenerii lor

Dacă stai să analizezi relațiile în general îți poți da seama că ele nu sunt atât de complicate precum ar crede lumea, dar oamenii sunt cei care le complică și le fac atât de complexe. Cuplurile aleg să se despartă din cauza unor motive mai mult sau mai puți banale, dar care au efect asupra lor.

 

De cele mai multe ori, femeile sunt cele care aleg să se despartă de partenerii lor deoarece aceștia greșesc în mod voit sau nu; cu toate acestea, ele nu reușesc să treacă peste aceste probleme și realizează că relațiile acelea nu mai au rost.

 

Probabil că și tu te-ai aflat în această situație, fie că ești femeie sau bărbat și poate că te-ai întrebat de ce s-a ajuns la acest verdict. Ei bine, tot ceea ce trebuie să faci este să citești lista de mai jos și să afli cele mai comune motive pentru care femeile se despart de partenerii lor.

 

1. Infidelitatea

Infidelitatea este de cele mai multe ori intolerabilă atât de femei cât și de bărbați. Probabil că ai auzit și tu că se spune că odată ce un bărbat te înșală, el o va face și a doua oară, așa că se ajunge la situația în care partenerul înșelat nu mai are încredere în celălalt și decide să se despartă.

 

2. Absența dragostei după un timp

Unele cupluri și acestea sunt foarte multe, din păcate, ajung să nu mai simtă ceea ce simțeau la început când s-au cunoscut. Nu se pune problema că partenerii nu s-au iubit până în acel moment, dar unul dintre ei ajunge să nu mai simtă același lucru și să pună capăt relației.

 

3. Presupusa posesie asupra partenerei

De foarte multe ori, deși bărbaților nu le place să recunoască atunci când sunt geloși, ei reușesc să exprime asta prin intermediul comportamentului lor; astfel, ei devin foarte posesivi cu partenera lor, ea simțindu-se încătușată și lipsită de libertate și ajungând la concluzia că este timpul ca relația să se încheie.

 

4. Natura abuzivă

Unul dintre cele mai importante și grave motive ale unei despărțiri este reprezentat de faptul că unii bărbați tind să devină agresivi față de partenerele lor atunci când există certuri între ei sau situații mai tensionate. Nicio persoană nu ar trebui să suporte abuzul domestic, așa că este bine ca fiecare să rupă o astfel de relație bolnăvicioasă.

 

5. Amorul prost

Amorul, evident că nu este cel mai important aspect dintr-o relație, însă el este o parte constitutivă ce are o semnificație aparte și nu ar trebui să fie luat în derâdere. De aceea, o femeie care nu este satisfăcută din acest punct de vedere, are foarte multe șanse să abandoneze o relație.

 

6. Problemele financiare

Banii fac oamenii să fie foarte superficiali și egoiști, astfel încât în inima lor nu mai rămâne loc suficient și pentru dragoste. În momentul în care banii încep să afecteze o relație, de obicei, partenera este cea care alege să se retragă din asta.

 

7. Umilirea

Există anumite persoane și de cele mai multe ori bărbați care cred că simțul lor al umorului este foarte dezvoltat, însă de fapt glumele pe care le fac sunt absolut nesărate. Se ajunge în situația în care partenera să fie jignită și să considere că nu mai este cazul să continue o astfel de relație umilitoare pentru ea.

 

8. Certurile constante

Se spune că persoanele care se ceartă, de fapt se iubesc, însă acest lucru nu este valabil și aplicabil dacă cei doi parteneri se ceartă 24/7. Dacă există certuri constante, se va instala uns entiment anost depresiv care o va face pe ea să își caute fericirea în altă parte.

loading...

Add comment

%d bloggers like this: