Radio Simplu

8 confesiuni ale bărbaților care dezvăluie ceea ce caută la o viitoare soție

Cred că fiecare dintre noi, în adâncul sufletului își dorește pe cineva pe care să iubească și în același timp să fie iubit. Uneori probabil că simți nevoia să ai pe cineva alături cu care să vorbești, cu care să împărtășești orice eveniment din viața ta și asta este perfect normal.

 

Cu toate că unii dintre noi poate că suntem mai retrași, trebuie să recunoaștem că ne-ar plăcea să avem pe cineva alături care să ne înțeleagă. Cu toate acestea, de multe ori este destul de greu să fim perfecți în ochii oamenilor și avem nevoie de puțin ajutor și sfaturi pentru a ști cum să o facem.

 

Pentru a te ajuta în acest scop, am reușit să creăm o listă care conține confesiunile a 8 bărbați cu privire la modul în care ei își doresc ca viitoarea lor soție să fie. Poate că te vei inspira și tu din asta și îți va fi de folos pe termen lung.

 

1. Cineva cu care să râdă – „Și prin simț al umorului nu mă refer la a râde la lucrurile amuzante. Asta înseamnă că ea spune și face lucruri amuzante. Înseamnă că ea te face să râzi și că o face într-un mod constant. Dacă ajungi să te întrebi când te-a făcut să râzi ultima dată, atunci ea nu este potrivită pentru tine.”

 

2. O situație serioasă – „O femeie care are potențial de a fi soție este foarte ușor de recunoscut dacă iei în calcul un aspect vital; doar pune-ți întrebarea dacă îți dorești ca această persoană să fie alături de tine în momentul în care te-ai lupta cu niște rechini.”

 

3. Propria îmbunătățire – „O femeie care va fi o soție perfectă te va face să te îmbunătățești pe tine însuți prin puterea exemplului ei. Vei învăța de la ea, veți crește împreună și vă veți dezvolta concomitent în toate planurile posibile.”

 

4. Atracție – „Ea trebuie să fie atrăgătoare în ochii mei, altfel nu cred că aș fi interesat să o cunosc încă de la început. Dar a fi atractivă nu are legătură doar cu modul în care ea arată. Ea trebuie să aibă anumite hobby-uri și pasiuni și chiar dacă pe mine nu mă atrag foarte mult acestea, eu voi fi interesat să le încerc.”

 

5. O provocare – „Îmi doresc pe cineva cu care să mă contrazic și care se va contrazice cu mine, fără ca asta să se transforme într-o ceartă. Mi-aș dori să fiu cu cineva care să mă provoace și să mă facă să mă gândesc din nou la anumite lucruri importante, decât să fiu cu cineva care este drăguță și zâmbitoare mereu.”

 

6. Lucruri nu prea serioase – „Singurul lucru important care ar putea face diferența între soția mea și toate fetele cu care am avut alte relații este abilitatea noastră de a nu lua lucrurile atât de în serios. Nu mă refer la a nu lua relați în serios; bineînțeles, ne-am angajat unul față de celălalt, dar nu trebuie să fim prea serioși cu privire la interacțiunile zilnice.”

 

7. Propria personalitate – „Ei trebuie să îi placă ceea ce face, indiferent de care este acest lucru, ei trebuie să îi pese de ea însăși la fel de mult precum îi pasă și de mine și ea trebuie să zâmbească foarte mult. Bonus: dacă i-ar plăcea aceeași muzică ce îmi place și mie ar fi perfect.”

 

8. O persoană bună – „Modul în care ea îi tratează pe ceilalți, mai ales atunci când nu există nimic ce ar putea fi dobândit din asta. Aspectul se deteriorează în timp, dar aspectele precum bunătatea și respectul față de celălalt ar trebui să nu lipsească niciodată.”

loading...

Add comment

%d bloggers like this: