Radio Simplu

8 calități emoționale care îi atrag pe bărbați

Nimeni nu este sfătuit să facă o schimbare drastică în personalitea sa doar de dragul de a găsi un partener. Probabil că există cineva care să te placă fix așa cum ești. Multe schimbări de personalitate sunt de obicei temporare sau atât de epuizante încât pot duce la o negare a sinelui.  Nu merită efortul!

Cu toate astea, mici schimbări pot fi posibile . Acestea fiind spuse, există unele calități emoționale ce îi atrag pe bărbați mai mult decât orice. Iată 10 calități emoționale de care majoritatea bărbaților se simt atrași, fără un motiv anume:

 1. Grația

Există numeroase videoclipuri pe site-urile de socializare cu oameni care dansează. De acolo poți vedea ce înseamnă grația și coordonarea între doi parteneri Mulți dintre noi suntem teribili în condiții de stres. Ne certăm cu persoanele din jurul nostru în loc să încercăm să rezolvăm problemele pe care le avem

Majoritatea bărbaților apreciază o femeie care stă liniștită și discută despre neînțelegerile care există, mai mult decât o persoană care așteaptă momentul potrivit pentru a începe o ceartă.

În ceea ce privește rufele murdare, grația este de asemenea o calitate care ajută un cuplu în gestionarea acestor conflicte.

2. Chibzuința

Oamenii generoși nu sunt mereu chibzuiți, dar mereu cei chibzuiți sunt generoși. Orice gest de a le face viața mai frumoasă celor de lângă tine, se adaugă la lista ta lungă. În general, femeile sunt mult mai bune la astfel de gesturi.

3. Umorul

Nu trebuie să fii o mașină te râs care funcționează non-stop. Vei deveni caraghioasă și nu acesta este scopul tău. Nici nu trebuie să râzi la orice glumă care se face în preajma ta.

Este însă plăcut atunci când te bucuri și îți place să râzi.

4. Hotărârea ( în special în jurul bărbaților)

Pe bune, aceasta este o calitate apreciată de majoritatea bărbaților. O femeie hotărâtă și determinată mereu va emana încredere în propria persoană, lucru foarte atrăgător pentru bărbații din jurul său.

5. Inteligența emoțională

Din nefericire, la femei este cu totul altceva decât la bărbați. În același mod, o femeie își va dori ca partenerul ei să îi asculte problemele decât să se încerce să le rezolve. Un bărbat va dori de multe ori să fie lăsat în pace împreună cu problemele lui, decât să  vorbească despre ele.

Din nefericire aceatsa nu este o regulă deci vei risca puțin până vei cunoaște un bărbat cu adevărat.

6. Asalturile romantice

Este știut faptul că bărbații fac majoritatea dintre lucrurile romantice într-un cuplu. Asta nu înseamnă că ești disperată, doar înțelegem realitatea generală a curtoaziei.

Cu toate astea, uneori este plăcut să dai de înțeles faptul că îți dorești să fii ”prinsă”. Nu trebuie să îi trimiți poze nude, dar ceva suficient de concret pentru a-l face să înțeleagă care sunt sentimentele tale.

7. Recunoștința

Înțelegem că ne aflăm într-un climat politic care este implicat mult prea des în efectul de ”taci din gură și fii recunoscător pentru ceea ce ai”. Cuvinte precum ”mulțumesc” și acțiunile care vin cu acesta sunt incredibil de atractive și puternice.

8. Loialitatea

Este un clișeu! Iar teama perfidă a femeilor și capriciile au cauzat un număr imens de probleme între femei și bărbați. Cel mai probabil, atunci când vom face ceva greșit și umilitor, vom încerca să ascundem asta. Este cât se poate de greșit. Mințindu-l pe partenerul tău, te minți de fapt pe tine și astfel fericirea va întârzia să apară.

 

 

loading...

Add comment